Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2016

Δεν τους χάλασε... Σε παροξυσμό οι αλβανοί κατσαπλιάδες για την ηρωική σημαία της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου στο “Γ. Καραϊσκάκης”


Σε παροξυσμό οι αλβανοί κατσαπλιάδες για την ηρωική σημαία της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Απίστευτη πρόκληση των αλβανών, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν καταγγελία κατά της ΕΠΟ με αφορμή την Σημαία της Βορείου Ηπείρου που σηκώθηκε στις κερκίδες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδος – Μαυροβουνίου.
H εν λόγω σημαία αποτελεί… πρόκληση για την αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία έκανε γνωστές τις διαθέσεις της να καταγγείλει την Ελλάδα στην Fifa, κάνοντας λόγο για εξτρεμιστικά εθνικά σύμβολα. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των αλβανών έχει ως εξής: «Η Αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά της αγανάκτηση για την ανάδειξη των εξτρεμιστικών συμβόλων. Η εμφάνιση μιας...
γιγαντιαίας σημαίας στο γήπεδο, η οποία προκαλεί ένα πνεύμα ανοιχτού μίσους, δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια ομάδα εξτρεμιστών οπαδών, αλλά και αποδεικνύει την έλλειψη στην οργάνωση και τη διοίκηση του παιχνιδιού από τη χώρα υποδοχής. Αυτά τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και παραβιάζουν τους κανόνες της FIFA. Οι αρμόδιες επιτροπές της FIFA θα πρέπει να πάρουν θέση σχετικά με αυτή την υπόθεση προώθησης εθνικισμού, και δεν έχει καμία σχέση με το πνεύμα του Fair play».
Το σχόλιο «κοίτα ποιος μιλάει» ταιριάζει απόλυτα με την θρασύτατη ανακοίνωση των ανιστόρητων αλβανών. Δεν φτάνει που αναρτούν στους αγώνες της εθνικής τους την σημαία της «μεγάλης αλβανίας», δεν φτάνει που οργάνωσαν την γνωστή προβοκάτσια στον αγώνα με την Σερβία, όπου η ίδια σημαία μεταφέρθηκε στο γήπεδο με φορητό ελικοπτεράκι, ώστε να προσβάλουν τους Σέρβους μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα, αλλά ζητούν τώρα και τα ρέστα για την ανάρτηση μιας Σημαίας, η οποία εκφράζει και μια ιστορική πραγματικότητα, όπως ήταν η ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στις 17 Φεβρουαρίου 1914, και όχι ανύπαρκτες φαντασιώσεις μιας δήθεν «μεγάλης αλβανίας», η οποία ουδέποτε υπήρξε αλλά αποτελεί ένα σαφές επεκτατικό σχέδιο της αλβανίας.
Ό,τι κι αν πουν, όπου κι αν απευθυνθούν, όσο κι αν τους πονάει τους αλβανούς παραχαράκτες της Ιστορίας, η Βόρειος Ήπειρος ήταν και παραμένει αναπόσπαστο μέρος της Ελληνικής Ιστορίας και φυσικά αναμένει καρτερικά την τέταρτη (και οριστική) απελευθέρωσή της και Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών