Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 06, 2016

Αποκάλυψη Αυστριακής εφημερίδας: "Κλείνουν όλα τα σύνορα της Ευρώπης από 9 Μαρτίου...Η Ελλάδα γίνεται η αποθήκη των λαθρομεταναστών"

lathro__synora
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε αντίθεση με πολλούς άλλους εμείς στο blog μας διατρανώνουμε τη χαρά μας που επιτέλους θα ζήσουμε την ενεργητική κατάφαση του Εθνικισμού και του διαρκή αγώνα εφ'εξής μέχρι την Τελική Νίκη.
 
Μια είδηση-βόμβα (η οποία για μας είναι λίγο-πολύ αναμενόμενη και πολλάκις προαναγγελθείσα…) περιέχει η μεγάλη αυστριακή εφημερίδα Der Standard. Και πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτει το προσχέδιο του κοινού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής που θα γίνει τη Δευτέρα. Σε αυτό θα αναφέρεται ότι η “Οδός των Δυτικών Βαλκανίων” θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα για όλους τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους, ασχέτως αν είναι από την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν ή οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, άρα όσα «προσφυγάκια» βρίσκονται ήδη επί ελληνικού εδάφους και οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα’ ρθουν στον ελληνικό… παράδεισο, εδώ θα μείνουν!
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, οι…
φίλοι μας οι Ευρωπαίοι θα μας προσφέρουν την «μέγιστη οικονομική βοήθεια», για να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά!
Κι όλα αυτά, με την συναίνεση ΟΛΩΝ των κομμάτων του… αντιρατσιστικού τόξου, που επιτέλους θα δουν το όνειρό τους για μια Ελλάδα… πολυπολιτισμική, να γίνεται πράξη!
Η πορεία προς τον νεοταξίτικο όλεθρο αρχίζει! Και μαζί της και η Εθνική Αντίσταση του Ελληνισμού, με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή. Κι όπου βγει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών