Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 06, 2016

MISTER TSIPRAS: ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΜΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή του αμερικανοκομμουνιστικού συνονθυλεύματός του, πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα ο mister Tsipras, ο οποίος… ξεσπάθωσε κατά της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας, λοιπόν, για το λεγόμενο «προσφυγικό» πρόβλημα και συνδυάζοντάς το με τις πολιτικές λιτότητας (τις οποίες ακολουθεί πρώτος και καλύτερος ο ίδιος), είπε ότι:  

«Η Ευρώπη είναι σε νευρική κρίση για λόγους πολιτικής αδυναμίας, γιατί οι πολιτικές λιτότητας εξέθρεψαν...
το τέρας της ακροδεξιάς…», εννοώντας τον πανευρωπαϊκό φόβο για την άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στους «κατατρεγμένους» όλης της γης που καταφτάνουν στην Ελλάδα και ζήτησε να υψωθεί… τείχος στο «τείχος της ντροπής» που έχουν οι Ευρωπαίοι – υπό τον φόβο περαιτέρω ανόδου των εθνικιστών:

«Η Ευρώπη συνθλίβεται ανάμεσα στη λιτότητα και τα κλειστά σύνορα. Κρατά ανοικτά τα σύνορά της στη λιτότητα και κλειστά τα σύνορά της στους κατατρεγμένους. Η κλειστή Ευρώπη είναι το καλύτερο δώρο στην ακροδεξιά. Πρέπει να υψώσουμε τείχος στο τείχος της ντροπής».

Επίσης, έκανε έμμεση πλην σαφή αναφορά στην δημοσκόπηση που ανεδείκνυε πρώτο και με διαφορά το εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων στην Αυστρία και οδήγησε την πανικόβλητη κυβέρνησή της να κλείσει τα σύνορα: «Εμείς δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν, αλλά είμαστε αντίθετοι στις λογικές των κλειστών συνόρων. Η υπεράσπιση των αξιών δεν τελειώνει εκεί που αρχίζουν οι δημοσκοπήσεις».

Τέλος, υποσχέθηκε ότι θα τα δώσει όλα στα «προσφυγάκια» που έχουν έρθει και σ’ αυτά που θα’ ρθουν, γιατί όπως υποστήριξε: «Στην Ελλάδα υπερισχύει η ανθρωπιά και όχι η ρητορική της Χρυσής Αυγής…».

Δείχνοντας έτσι τον μοναδικό και πραγματικό αντίπαλο του καθεστώτος του, εφόσον όλους τους άλλους τους έχει στο… τσεπάκι – όπως αποδείχτηκε και στο συμβούλιο των πολιτικών «αρχηγών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών