Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 01, 2016

ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ, Κ.ΛΠ.)!

syntakseis

Την ίδια ώρα που η μνημονιακή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων ετοιμάζεται να πετσοκόψει τις ήδη πενιχρές συντάξεις του απλού κοσμάκη, είναι αποφασισμένη να μην μειώσει τις διπλές ή τριπλές συντάξεις που παίρνουν οι προνομιούχοι του συστήματος, πρώην βολευτές, δήμαρχοι, νομάρχες και λοιποί… «Η λογική μας είναι να μη μειωθούν οι υπάρχουσες σήμερα καταβαλλόμενες συντάξεις και εδώ δεν κάνουμε εξαίρεση», δήλωσε στην Βουλή ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αν. Πετρόπουλος απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή που ζητούσε να μάθει πόσες είναι οι διπλές και τριπλές συντάξεις που χορηγούνται σε πρώην βουλευτές και τοπικούς άρχοντες και εάν προτίθεται η κυβέρνηση με σχετική ρύθμιση στο νέο ασφαλιστικό νόμο να θεσπίσει την υποχρέωση «να επιλέξουν άμεσα να λαμβάνουν μία σύνταξη ή την βουλευτική τους ή την επαγγελματική τους και όχι και τις δύο».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Πετρόπουλος, τέσσερις συνταξιούχοι λαμβάνουν 10 συντάξεις, επτά....
συνταξιούχοι λαμβάνουν εννέα συντάξεις, 49 συνταξιούχοι παίρνουν οκτώ συντάξεις, 364 παίρνουν επτά συντάξεις και 4.659 συνταξιούχοι παίρνουν έξι συντάξεις, ενώ τρείς συντάξεις λαμβάνουν 335.439 συνταξιούχοι, δυο συντάξεις παίρνουν 955.358 συνταξιούχοι και μια σύνταξη 1.286.112 συνταξιούχοι!
Το «κλου» της χθεσινής βραδιάς, ήταν η παρέμβαση του βουλευτή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της Βουλής Κρεμαστινού, που είπε «κάποιοι νομίζουν ότι είναι πάμπλουτοι οι βουλευτές κι όμως υπάρχουν πρώην που πένονται».
Εφόσον λοιπόν… πένονται οι πρώην βουλευτές (και λοιποί προνομιούχοι του συστήματος, που τσεπώνουν δύο και τρεις και τέσσερις συντάξεις, να κάνουμε έναν… έρανο όλοι εμείς οι υπόλοιποι, που… καλοπερνάμε, να τους ενισχύσουμε τους… πτωχούς!
(ΥΓ): Ε, άει σιχτίρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών