Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 01, 2016

Πλιάτσικο στα υλικά του Ελληνικού Στρατού που χαρίζονται σε λαθρομετανάστες!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πότε θα αντιδράσει η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων μπροστά σε αυτό το αίσχος;

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος

Πλιατσικώνουν τα πάντα! Κουβέρτες, σκηνές, υλικά που σε περίπτωση θεομηνίας θα χρειαζόντουσαν στους Έλληνες, όλα γίνονται βορά στους ξένους λαθρομετανάστες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα χρήματα που στέλνει η Ευρώπη θα τα πάρουν οι ΜΚΟ γιατί η Ευρώπη δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση του Τσίπρα, παρά το γεγονός πως τους έχει κάνει όλα τα χατίρια!Με εντολή της ΔΑΥ (Διοίκηση Αεροπορικης Υποστήριξης) και προφανώς με εντολή του ΥΕΘΑ Π. Καμμένου, εκατοντάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων - υπαξιωματικοί αξιωματικοί μέχρι και ανώτατα στελέχη - "ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ" σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, έστηναν χθες, όλη την ημέρα και την νύχτα...
εκατοντάδες σκηνές στο πρώην Ελληνικό για τους λαθρομετανάστες.

Σημειώνεται οτι οι παραπάνω σκηνές και το υλικό αυτό προέρχεται από την ΚΑΥ - κεντρικές αποθήκες υλικού - της πολιτικής προστασίας του Υπ. Υγείας στον Ταύρο, αγορασμένες από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου για να στεγαστούν Έλληνες σεισμοπαθείς και πλημμυροπαθείς σε περίπτωση εκτάκτων αναγκών.

Τα ίδια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων χωρίς λεπτό ανάπαυσης μεταφέρθηκαν στο πάρκο ΤΡΙΤΣΗ όπου σήμερα όλη την ημέρα στήνουν νέες σκηνές για τους λαθρομετανάστες συνεχίζοντας την ΛΕΗΛΑΣΙΑ των αποθεμάτων των αποθηκών της ΚΑΥ του Υπ. Υγείας.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 7.000 τεράστιες και πανάκριβες σκηνές, 6.000 κουβέρτες 15.000 υπνόσακκοι στρατιωτικού τύπου εκατοντάδες ράτζα εκστρατείας κλπ.

Την ίδια ώρα η ΜΟΜΑ της οποίας στελέχη και μηχανήματα πληρώνει ο Ελληνικός λαός που στα "μαύρα χρόνια" ανοικοδόμησε όλη την Ελληνική επαρχία, ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή εγκαταστάσεων υποδοχής και διαβίωσης λαθροεισβολέων (hot spot).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών