Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2016

ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!

simaia-syntagma)__article__article
Γράφει ο Αντίοχος

Συζήτηση στο κανάλι της γαλλικής εφημερίδας Ουμανιτέ (πρώην οργάνου του ΚΚ Γαλλίας…), έγινε για τα «προσφυγάκια», ανάμεσα στους «προοδευτικούς» Στέλιο Κούλογλου, τη Γαλλίδα ευρωβουλευτή των Σοσιαλιστών και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Σιλβί Γκιγιόμ και τον Γάλλο ευρωβουλευτή των Πρασίνων Πασκάλ Ντυράν.
Σε κάποια φάση της συζήτησης, τα άλλα δύο συντρόφια ρώτησαν τον Κούλογλου πως πάει η χειραγώγηση της κοινής γνώμης στην Ελλάδα, προς την νεοταξίτικη κατεύθυνση της «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης». Κι ο Κούλογλου, δε μάσησε τα λόγια του:
«Συγκεντρώθηκαν τόνοι ειδών και τροφίμων. Αλλά ξέρετε αυτή η κατάσταση μπορεί να....
αλλάξει. Γιατί αν οι άνθρωποι έρχονται ανά δεκάδες ένα μόνο επεισόδιο αρκεί για να αλλάξει το κλίμα όπως έγινε και με την Κολωνία. Γιατί η Χρυσή Αυγή, είδαμε τη συμπεριφορά ενός μέλους της που διώχθηκε από την αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η Χρυσή Αυγή περιμένει στη γωνία για να επωφεληθεί της κατάστασης. Γίνεται λοιπόν όλο και δυσκολότερο».
Έτσι είναι! Αρκεί ένα επεισόδιο για να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος το στημένο παιχνίδι της προπαγάνδας των αχυρανθρώπων των νεοταξιτών στην Ελλάδα, ΜΜΕ, ΜΚΟ, τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης και κομμάτων του… συνταγματικού τόξου. Και μετά θα δούμε που θα πάνε να κρυφτούνε όλοι οι παραπάνω από την οργή του –για μια ακόμα φορά ευκολόπιστου και πάντα προδομένου- ελληνικού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών