Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Η “ευγνωμοσύνη” των λαθρομεταναστών: Αφγανοί επιχείρησαν να βιάσουν κορίτσια σε πισίνα της Γερμανίας!


Η “ευγνωμοσύνη” των λαθρομεταναστών: Αφγανοί επιχείρησαν να βιάσουν κορίτσια σε πισίνα της Γερμανίας!

Νέα κρούσματα σεξουαλικής βίας από μετανάστες συγκλονίζουν και πάλι την Γερμανία.
Αυτή την φορά, δύο άντρες από το Αφγανιστάν, οι οποίοι έχουν αιτηθεί άσυλο στην χώρα, κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε έφηβες με σκοπό να τις βιάσουν σε δημόσια πισίνα στην πολιτεία Schleswig - Holstein, στα βόρεια της Γερμανίας. Πρόκειται για έναν ενήλικο και ένα 14χρονο (!) αγόρι, οι οποίοι παρενόχλησαν και επιχείρησαν να βιάσουν δύο νεαρά κορίτσια 14 και 18 ετών, στο πάρκο Αρίμπα της πόλης Νόρντερστεντ, το περασμένο Σάββατο. Αφού δέχτηκαν την επίθεση τα κορίτσια την κατήγγειλαν στους υπεύθυνους ασφαλείας του πάρκου και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι δύο αφγανοί συνελήφθησαν και κρατούνται χωρίς δικαίωμα καταβολής εγγύησης, όπως διέταξε το γερμανικό δικαστήριο.
Όπως σημειώνουν γερμανικά ΜΜΕ, πριν από.... δύο χρόνια μια ομάδα μεταναστών είχε παρενοχλήσει πέντε έφηβες στον ίδιο χώρο, σκίζοντάς τους τα μαγιό. Τον περασμένο Ιανουάριο, μια αντίστοιχη δημοτική πισίνα στην δυτική Γερμανία απαγόρευσε την είσοδο σε πρόσφυγες και μετανάστες μετά από παράπονα ότι παρενοχλούσαν συχνά γυναίκες.
Να θυμίσουμε ότι μόλις τον περασμένο μήνα στη Βιέννη, ένα δεκάχρονο αγόρι βιάστηκε από ιρακινό πρόσφυγα σε πισίνα της πόλης, προκαλώντας αποτροπιασμό στην αυστριακή κοινωνία. Φυσικά, τέτοιου είδους ειδήσεις περνάνε στα «ψιλά» των ΜΜΕ, γιατί τους «χαλάνε» την γεύση της πολυπολιτισμικής σούπας που σε καθημερινή βάση σερβίρουν στον κόσμο.
Είναι όλοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες βιαστές; Φυσικά και όχι. Αλλά από την άλλη πλευρά, η σχεδόν πλήρης αποσιώπηση τέτοιων περιστατικών από τα ΜΜΕ, καθώς και η ανάλογη «αγιοποίηση» όλων όσοι περνούν παράνομα τα σύνορα, αποτελεί μια σαφή διαστρεβλωτική εικόνα της πραγματικότητας, η οποία βλάπτει πρωτίστως αυτούς τους ανθρώπους που όντως είναι πρόσφυγες και αναγκάζονται να ξενιτευτούν από την Πατρίδα τους.
Αλλά οι «αλληλέγγυοι», προφανώς, όλα αυτά τα θεωρούν ως «συκοφαντίες» και «ρατσιστικές υπερβολές». Αν, όμως, το κακό χτύπαγε την πόρτα τους, ίσως τότε να αντιλαμβάνονταν διαφορετικά την όλη κατάσταση…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών