Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Να τον χαίρεστε "πατριώτες": Καμμένος εν μέσω...λιλιπούτειων λαθροεποίκων: "Έλατε όλοι στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ φιλόξενοι"

kammenos-twitter-kilkis
Γράφει ο Αντίοχος

Το νέο «Κέντρο Φιλοξενίας» στο Κιλκίς επισκέφθηκε (φυσικά με το ελικόπτερο που πληρώνετε εσείς ΚΟΡΟΙΔΑ που τον ψηφίσατε, αλλά δυστυχώς κι εμείς μαζί σας…) ο υπουργοπάνος Καμμένος.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του έβγαλε μια φωτογραφία με τα προσφυγόπουλα και την ανέβασε στο Τwitter – με το ελικόπτερο φόντο. Προφανώς, για να δείξει στα «προσφυγάκια» που είναι στην Τουρκία και το σκέπτονται να… προτιμήσουν την Ελλάδα, ότι εμείς εδώ νοιαζόμαστε γι’ αυτούς και τα παιδιά τους, άρα να μην έχουν κανέναν ενδοιασμό και να μας… προτιμήσουν οπωσδήποτε!
Εν συνεχεία, ο συνοδοιπόρος των κομμουνιστών και στημένος στα τέσσερα μπροστά στην αφέντρα Μέρκελ και τους διεθνείς τοκογλύφους, καβάλησε το ελικόπτερο και πήγε στην Θάσο, όπου.....
διαβεβαίωσε (τα προσφυγάκια που είναι στην Τουρκία και σκέπτονται να έρθουν στο Ελλάντα…) ότι «η Ελλάδα και οι Έλληνες θα συνεχίσουν να δείχνουν το ανθρωπιστικό πρόσωπό τους προς τους χιλιάδες πρόσφυγες που περνούν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας», τονίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βρίσκονται 24.000 πρόσφυγες, οι οποίοι δεν απειλούν κανέναν», και ότι «μέχρι σήμερα διαψεύστηκαν όλες οι ακραίες φωνές των ακροδεξιών της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, που λέγανε ότι οι πρόσφυγες θα κάνουν πλιάτσικο στη χώρα μας».
Εύγε του για την συνέχιση της πολιτικής προσέλκυσης απρόσκλητων, που άρχισε η κυρά-Τασία. Και περαστικά στις ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ που τον ψήφισαν και τον ξαναψήφισαν για τις… «κόκκινες γραμμές» του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών