Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2016

Τρελή γιούχα σε υστερικιά βουλετή του Σύριζα από τους αγρότες της Λάρισας - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Σύριζα-Καμμένος και εσχάτως ΚΚΕ, πρόδωσαν την αγροτιά. Μόνη λύση για ενίσχυση της Ελληνικής αγροτικής παραγωγής, η Χρυσή Αυγή.

Σε εκδήλωση αγροτών είχε την ατυχή έμπνευση να εμφανιστεί η βουλευτής του Σύριζα, Άννα Βαγενά, στο Κιλελέρ. Η ατυχής έμπνευση δεν έγκειται μόνο στο ότι βουλευτής του Σύριζα προσπαθεί να μιλήσει σε εκδήλωση αγροτών, αλλά και στο ότι αυτή η εκδήλωση αφορούσε ιστορική αγροτική επέτειο ξεσηκωμού ενάντια στην κρατούσα τάξη.

Την ώρα, λοιπόν, που ανέβηκε στο βήμα η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, η οποία παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, άρχισαν να...
κορνάρουν, με ένα μάλιστα από τα τρακτέρ να προωθείται δίπλα ακριβώς στο μνημείο με αποτέλεσμα να μην την αφήνουν να μιλήσει.

Επειδή οι συγκεκριμένοι αγρότες βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες στα μπλόκα των «σκληρών», φαίνεται πως οι αγροτοσυνδικαλιστές του ΚΚΕ που πρόδωσαν τον αγώνα των αγροτών, πλέον γνωρίζουν την απαξία, αφού τους πήραν χαμπάρι οι συνάδελφοί τους και έτσι η συμφωνία μεταξύ Μπούτα και κυβέρνησης δεν δεσμεύει τους αγρότες. 

Παρακολουθήστε το απολαυστικό βίντεο


πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,,,, ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ....ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ... ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών