Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2016

Δεν τον χάλασε τον Τζουντ Λο...Πήγε για συμπαράσταση με το συνεργείο του στους “πρόσφυγες”, αλλά αυτοί επιτέθηκαν και τους έκλεψαν τα κινητά!


Την πάτησε ο Τζουντ Λο: Πήγε για συμπαράσταση με το συνεργείο του στους “πρόσφυγες”, αλλά αυτοί επιτέθηκαν και τους έκλεψαν τα κινητά!

Στο ιστολόγιο «Κόκκινος Ουρανός» δημοσιεύθηκε το παρακάτω ενδιαφέρον κείμενο, υπό τον τίτλο: «Συγκινητικό! Ο Jude Law πήγε στην «ζούγκλα» του Καλαί να δείξει τον ανθρωπισμό του στους λαθρομετανάστες και το συνεργείο του δέχτηκε άγρια επίθεση...», το οποίο και παραθέτουμε:
«Μια ομάδα ασφαλείας φρούρησης του ηθοποιού Jude Law δέχθηκε επίθεση από λαθρομετανάστες, καθώς ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ επισκέφτηκε το ονομαζόμενο ως «ζούγκλα» - στρατόπεδο μεταναστών στο Καλαί της Γαλλίας. Ο 43χρονος ηθοποιός ήταν στη Γαλλία με ένα κινηματογραφικό συνεργείο και τον 25χρονο Βρετανό τραγουδιστή Tom Odell, για να βεβαιωθεί για....
τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο αυτοσχέδιο χωριό, το οποίο πρόκειται να κατεδαφιστεί.
Αλλά μόλις σταμάτησαν να τραβάνε οι κάμερες, το συνεργείο περικυκλώθηκε από μερικούς μετανάστες που τους έκλεψαν τα κινητά τηλέφωνά τους. Ο σταρ ήταν ήδη στο λεωφορείο της ομάδας παραγωγής όταν οι μετανάστες επιτέθηκαν.
«Συγκλονιστήκαμε που είδαμε μερικούς από τους μετανάστες να ενεργούν σαν χούλιγκαν του ποδοσφαίρου. Η ομάδα ασφαλείας δέχτηκε πέτρες από αυτούς, και έσπασαν και έκλεψαν από δύο άτομα τα τηλέφωνά τους. Στον Jude και τον Tom ειπώθηκε να μείνουν μέσα στο λεωφορείο λίγο πριν από την ενέδρα, καθώς η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι». Ο σταρ είχε περιοδεύσει το στρατόπεδο, το οποίο έχει χαρακτηριστεί "επικίνδυνο", ζητώντας από την κυβέρνηση να επιτρέψει στα παιδιά που ζουν εκεί να μπουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν έχουν οικογένεια εδώ.
Αυτά που δεν συγκινούν τον σταρ: "Το παρακάτω βίντεο είναι συγκλονιστικό. Μιλάει για το τι βιώνουν οι κάτοικοι του Καλαί, μία κάτοικος γέννημα - θρέμμα της πόλης, η Simone. Δίνει μια εύγλωττη και παθιασμένη περιγραφή του ολοκληρωτικού χάους που επικρατεί στην πόλη με τις καθημερινές φρικαλεότητες που οι κάτοικοι της πόλης πρέπει να υπομείνουν από τους "πρόσφυγες", για τους οποίους όλοι αυτοί οι χρυσοπληρωμένοι σταρ «νοιάζονται», χωρίς να δίνουν φυσικά, δεκάρα για το τι τραβάνε οι κάτοικοι των περιοχών αυτών…
Η κυρία Simone, θυμάται με θλίψη το πόσο ωραία ήταν αυτή πόλη, που όλοι απολάμβαναν ήσυχους περιπάτους με ασφάλεια. Και μετά ήρθαν οι «δυστυχισμένοι». Ξαφνικά, από τη μια μέρα στην άλλη, βρέθηκαν χιλιάδες μετανάστες, στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή υπάρχουν 18.000 και δημιουργήθηκε η "ζούγκλα". Μια πόλη μέσα στην πόλη. Με ντισκοτέκ, καταστήματα, σχολεία, κομμωτήρια και οίκους ανοχής, με δρόμους στους οποίους έδωσαν δικά τους ονόματα και την αστυνομία να μην μπορεί καν να εισέλθει εκεί – καθώς ως «μουσουλμανικός τομέας» η είσοδος είναι απαγορευμένη. Η κατάσταση είναι τραγική.
Σπάνε αυτοκίνητα με σίδερα, χτυπούν ανθρώπους, ακόμα και παιδιά, βιασμοί, κλοπές, διαρρήξεις είναι συνηθισμένα φαινόμενα. Ο γιος της δέχτηκε επίθεση στο κέντρο της πόλης από τρεις λαθρομετανάστες, αλλά επειδή είναι δυνατό παιδί κατάφερε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, μέχρι που άρχισε να τρέχει εναντίον του ομάδα τριάντα μεταναστών που έρχονταν να τον σφάξουν. Μπόρεσε και έφυγε. Χτυπούν τα παιδιά όταν επιστρέφουν  από το σχολείο ή όταν πηγαίνουν στο σχολείο. Η αστυνομία είναι αδιάφορη. Δυστυχώς οι κάτοικοι δεν διαμαρτύρονται μαζικά. Έχουμε τελειώσει, είμαστε νεκροί. Και οι κάτοικοι του Καλάι είναι σαν τα πρόβατα.
Υπάρχουν και οι ομάδες "No Borders", οι οποίοι είναι αυτοί που ωθούν τους λαθρομετανάστες να δημιουργήσουν χάος. Έχω δει τα ΜΑΤ να υποχωρούν μπροστά από μετανάστες. Αυτό με έκανε να κλάψω. Είπα στον εαυτό μου: αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Είμαστε στο σπίτι μας, είμαστε στη χώρα μας, βρίσκονται στην πόλη μας. Βγάζουν ανθρώπους από τα σπίτια τους. Εμένα μου κάνουν έξωση από το σπίτι μου τον άλλο μήνα. Έχω τον άντρα μου άρρωστο με καρκίνο, αλλά δεν τους νοιάζει. Οι Γάλλοι πρέπει να συνθλιβούν, πρέπει να τους γίνει έξωση. Να αφήσουμε ελεύθερο τον χώρο για να μας αποικίσουν».
Και ο Τζουντ Λο ανήκει στην κατηγορία εκείνη των φιλελεύθερων/αριστεριστών ηθοποιών (Αντζελίνα Τζολί, Σούζαν Σάραντον, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Τζορτζ Κλούνεϊ κλπ), οι οποίοι «συμπαραστέκονται» στους μετανάστες με καθαρά «ηθικό» περιεχόμενο και όχι με υλικές παροχές, βρίσκοντας έτσι τρόπους να ανανεώσουν δωρεάν την δημοσιότητα τους και να «παζαρέψουν» καταλλήλως για το «κασέ» στην επόμενή τους ταινία. Ο Λο ήταν τυχερός, καθώς είχε μπει ήδη στο λεωφορείο, όταν οι πρόσφυγες έδειχναν την «ευγνωμοσύνη» τους στο συνεργείο που συνόδευε τον διάσημο ηθοποιό, με το να τους επιτεθούν και να τους κλέψουν τα κινητά. Ύστερα απ΄αυτό το «άτυχο» και «μεμονωμένο» περιστατικό, όπως σίγουρα θα χαρακτηριστεί από τους οπαδούς της «πολιτικής ορθότητας», ο Λο θα επιστρέψει αμέριμνος στην άνεση της ευρύχωρης και πολυτελούς κατοικίας του.
Πιο «ξύπνιος» απ΄αυτόν ο Κλούνεϊ, ο οποίος δεν κάνει τον κόπο να πάει αυτοπροσώπως στο Καλαί και σ΄άλλα μέρη με πρόσφυγες, αλλά συναντιέται εκ του ασφαλούς με την Μέρκελ για να κερδίσει κι άλλη δημοσιότητα (και ανάλογο «κασέ»). «Ξύπνιος», λοιπόν, και «μη κορόιδο», καθώς οι βίλες του στο Κόμο, όπου άνετα θα μπορούσε να στεγάσει εκατοντάδες από τους πρόσφυγες για τους οποίους «ενδιαφέρεται», είναι άβατες για τους κοινούς θνητούς με απίστευτα μέτρα ασφαλείας.
Μάλιστα, μαζί του συντάσσεται και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι τόσο συνεπής στα λεγόμενά του ώστε τον Λεβέντη τον οποίο θεωρούσε «γραφικό» κάποτε (και κατηγορούσε συνάδελφό του ότι ρίχνει το επίπεδο της εκπομπής του με το να κάνει παρουσίαση ενός «πιτσαδόρου») σήμερα τον παρουσιάζει ως σοβαρό πολιτικό παράγοντα. Περιμένουμε, πάντως, και απ΄αυτόν να μας πει πόσους πρόσφυγες είναι διατεθειμένος να φιλοξενήσει στην δική του πολυτελή οικία.
Αφού το κάνει αυτό, μετά ας συζητήσουμε περί του ποιος και γιατί είναι «γραφικός» στην σημερινή Ελλάδα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών