Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2016

Νέο αντεθνικό παραλήρημα βουλευτή του Σύριζα: «Δεν θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία» δηλώνει ο Μπαλαούρας


Νέο αντεθνικό παραλήρημα βουλευτή του Σύριζα: «Δεν θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία» δηλώνει ο Μπαλαούρας

Παίρνοντας την σκυτάλη της μειοδοσίας από τον Μουζάλα στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ως «Μακεδονία», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης  Μπαλαούρας προχωρά ακόμα πιο πέρα το ενδοτικό πνεύμα της κυβέρνησης και ολοκλήρου ,επί της ουσίας, του πολιτικού κατεστημένου που συνιστά το «συνταγματικό τόξο».
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Μπαλαούρας, όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ονομασίας είπε ότι πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι δεν θα έλεγε όχι και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο Μακεδονία, απάντησε: "Δεν θα απέρριπτα το....
Μακεδονία σκέτο. Το ζήτημα είναι τριτεύων ζήτημα. Πρέπει να υπάρξει λύση με συμβιβασμό. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία στο παρελθόν. Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για το «Βόρεια Μακεδονία» ή το «Σλαβομακεδονία». Το Μακεδονία δεν θα το απέρριπτα προσωπικά" είπε χαρακτηριστικά.
Στην πραγματικότητα ο Μπαλαούρας με την εθνοπροδοτική αυτή τοποθέτηση του βγάζει στην επιφάνεια όχι μόνο την πλήρη ανικανότητα όσων κυβέρνησαν τον τόπο την τελευταία 25ετία (όταν και προέκυψε το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων), αλλά και την πραγματική επιθυμία όλων των κομματικών συνιστωσών του συστήματος να απαλλαγούν από το «βαρίδι» της ονομασίας.
Απέναντι τόσο στον Μπαλαούρα, όσο και στους υπόλοιπους γραικύλους του μεταπολιτευτικού καθεστώτος, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη, η οποία δεν δέχεται καμία απολύτως υποχώρηση στο τεράστιο αυτό εθνικό ζήτημα. Αυτό το οποίο έγραψε στο πρώτο της φύλλο η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (10 Ιανουαρίου 1993) ισχύει στο ακέραιο μέχρι σήμερα: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Που είναι ο "πατριώτης" (θεατρίνος) Καμμένος να ζητήσει τον "αποκεφαλισμό" του Μπαλαούρα όπως είχε ζητήσει του Μουζάλα;;;


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών