Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

Φτύνουν τους Έλληνες κατάμουτρα: Και στη Λάρισα οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα

Φτύνουν τους Έλληνες κατάμουτρα: Και στη Λάρισα οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συνεχίστε να δείχνετε Έλληνες την "αλληλεγγύη" σας στους...κατατρεγμένους.

Είχαμε δει προ ημερών στο χώρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στο Σχιστό, χιλιάδες μερίδες φαγητού που προσφέρονται από το υστέρημα των Ελλήνων (ασχέτως αν το κράτος ποτέ δεν ρώτησε πριν το προσφέρει) στους λαθρομετανάστες, να πετάγονται απευθείας στα σκουπίδια από τους «πρόσφυγες».
Όπως διαβάζουμε τώρα, λοιπόν, σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Λάρισας, αυτό δεν είναι μοναδικό φαινόμενο. Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμα:
«Έκπληκτοι έμειναν χθες στο τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας βλέποντας πλήθος μερίδων φαγητού να επιστρέφονται άθικτες από τους δύο προσφυγικούς καταυλισμούς σε ROCA και Κουτσόχερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η άρνηση των προσφύγων να φάνε τα μακαρόνια με κιμά που τους σερβιρίστηκε, αφορούσε στην υποψία ορισμένων (!) πως το φαγητό περιείχε αλεσμένο χοιρινό, κρέας που ως γνωστόν δεν τρώνε οι μουσουλμάνοι. Παρά τις.....
περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, τελικά μεγάλες ποσότητες φαγητού οδηγήθηκαν στον κάλαθο…
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, αφού κατά τις ίδιες πληροφορίες προ ημερών επεστράφησαν επίσης μερίδες φαγητού, αφού οι φακές τελικά δεν άρεσαν στους πρόσφυγες!
Ήδη στο Κουτσόχερο έχουν εγκατασταθεί καντίνες από τις οποίες σιτίζονται αρκετοί διαμένοντες στον καταυλισμό.
Από πλευράς της Πολεμικής Αεροπορίας πάντως γίνεται – κατά πληροφορίες – προσπάθεια το μενού να προσαρμοστεί στις διατροφικές συνήθειες των προσφύγων, αν και στην πράξη κάτι τέτοιο δεν φαίνεται προς το παρόν να αποδίδει καρπούς.
Από την άλλη, ο αριθμός των μερίδων που καθημερινά παρασκευάζονται αυξάνεται με γεωμετρικούς ρυθμούς. Χαρακτηριστικό είναι πως σήμερα Τρίτη αναμένεται να φθάσουν τις 1.700!»
Την ίδια ώρα οι Έλληνες πένονται και δοκιμάζονται από την κρίση, όμως η ανθελληνική κυβέρνηση αδιαφορεί, δείχνοντας «ανθρωπισμό» μονάχα για λαθρομετανάστες, οι οποίοι όμως πετάνε το φαγητό που τους προσφέρεται, αφού δεν είναι... χαλάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών