Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

Αμερικανικό δίκτυο Janes: 300 χιλιάδες “πρόσφυγες” θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα μέχρι τον Ιούνιο, προκαλώντας κοινωνική αναταραχή!


Αμερικανικό δίκτυο Janes: 300 χιλιάδες “πρόσφυγες” θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα μέχρι τον Ιούνιο, προκαλώντας κοινωνική αναταραχή!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ενώ η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση, τα συνένοχά της (δήθεν) αντιπολιτευόμενα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και τα ΜΜΕ καλλιεργούν τον εφησυχασμό στους Έλληνες για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, το αμερικανικό δίκτυο Janes (το οποίο προφανώς αντλεί τις πληροφορίες του από την… κεντρική πηγή πληροφοριών, δηλαδή από τα «στρατηγεία» της Νέας Τάξης στην Αμέρικα…) προβλέπει ότι 300.000 «προσφυγάκια» θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα μέχρι τις αρχές Ιουνίου (!!!), εάν η Τουρκία δεν τηρήσει τη συμφωνία – που μέχρι στιγμής δεν την τηρεί…
Αλλά, προχωράει και πάρα πέρα το αμερικάνικο δίκτυο, προβλέποντας σ’ αυτή την περίπτωση σοβαρό κίνδυνο αστάθειας και κοινωνικής αναταραχής.
Πιο συγκεκριμένα, οι....
αναλυτές Ιωάννης Μιχαλέτος και Λόρα Χακάροβα, υποστηρίζουν (και πολύ σωστά) ότι η ελληνική οικονομία δεν θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες των απρόσκλητων και το κόστος της αστυνόμευσης, σχέδιο έκτακτης ανάγκης δεν υπάρχει, οπότε, ο… σώζων εαυτόν σωθείτω!
Συμπέρασμα: Έλληνες αντισταθείτε όσο ακόμα είναι νωρίς, γιατί όταν θα φτάσουμε στο «αμήν», θα έχει «πετάξει το πουλάκι»…
Eθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών