Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 12, 2016

28 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

o_petros_konstantinou_tes_antarsua_mprosta_apo_to_phlegomeno_ktirio_tes_marfin
Γράφει ο Αντίοχος

Αφού η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων –μαζί με τη γνωστή ΠΡΕΣΒΕΙΑ και την γνωστή υπηρεCIA- έστειλε τον παρακρατικό εσμό στον Πειραιά, να παρενοχλήσει την καθ’ όλα νόμιμη συγκέντρωση του τρίτου κόμματος της χώρας και να τρομοκρατήσει όσους είχαν σκοπό να συμμετάσχουν σ’ αυτήν, και η αποστολή εστέφθη με απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ, τώρα εμφανίζονται 28 βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ζητάνε και τα… ρέστα!
Με ερώτησή τους, λοιπόν, οι 28 αμερικανοκομμουνιστές βολευτές, απαιτούν να μάθουν αν ταυτοποιήθηκαν τα θύματα των παρακρατικών επιθέσεων, εάν έχει ....
ξεκινήσει δικαστική διερεύνηση εις βάρος των παρόντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς και εάν έχει διαταχθεί ΕΔΕ εις βάρος των αστυνομικών της διμοιρίας των ΜΑΤ, που έκαναν τη δουλειά τους και δεν άφησαν τους παρακρατικούς να ολοκληρώσουν την αποστολή που τους είχε ανατεθεί.
Ιδού το κομμουνιστικό δηλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής, από τους τριτομνημονιακούς –και στημένους στα… τέσσερα μπροστά στους διεθνείς τοκογλύφους- σταλινικούς δυνάστες αυτού του τόπου:
«Την Παρασκευή 8/4/2016 περί ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ενάντια στους πρόσφυγες, υπό την καθοδήγηση των υπόδικων βουλευτών Λαγού Ιωάννη και Κασιδιάρη Ηλία. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης αυτής, όπως προκύπτει ξεκάθαρα από βιντεοσκοπημένο υλικό που προβλήθηκε πανελλαδικά από όλα τα κανάλια, παρακολουθήσαμε όλοι την τέλεση σωρείας αδικημάτων, με ιδιαίτερα ανησυχητική τη δολοφονική απόπειρα με σιδερόβεργα σε βάρος μέλους τηλεοπτικού συνεργείου.
Από το βιντεοσκοπημένο υλικό καθίσταται σαφές ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν οργανωμένα, τελούσαν υπό τις διαταγές των υπόδικων βουλευτών τους, χρησιμοποιούσαν ρόπαλα και κοντάρια ως όπλα και προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε δημοσιογράφους και άλλους πολίτες. Επίσης διαπιστώθηκε ότι κάποια μέλη της οργάνωσης αυτής βρίσκονταν μέσα στις τάξεις διμοιρίας ΜΑΤ προβαίνοντας σε βίαιες ενέργειες.
Επειδή οι δράστες των ως άνω βίαιων επεισοδίων είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και τελούσαν υπό τις διαταγές των παρόντων βουλευτών, οι οποίοι και γνωρίζουν την ταυτότητά τους.
Επειδή μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν προβεί σε ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονιών, εμπρησμούς κτλ, όπως προκύπτει από δικαστικές αποφάσεις, ενώ ήδη δικάζονται μέλη και οι βουλευτές της για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.
Επειδή το κράτος έχει πρωταρχική υποχρέωση να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια αλλά και να παρέχει άμεση και αποτελεσματική έννομη προστασία σε κάθε πρόσωπο που βρίσκεται στην επικράτειά του.
Επειδή ανάλογες δράσεις πλήττουν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, της δημοκρατίας και της ασφάλειας.
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
 1. Έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες των βίαιων επεισοδίων και ιδίως ο δράστης με τη σιδερόβεργα;
 2. Έχει ξεκινήσει δικαστική διερεύνηση σε βάρος και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι διοργάνωσαν και καθοδηγούσαν τις βίαιες πράξεις;
 3. Έχει διαταχθεί ΕΔΕ σε βάρος των μελών της ως άνω διμοιρίας;
 4. Σε τι ενέργειες θα προβούν οι κ.κ Υπουργοί για τον εκδημοκρατισμό της αστυνομίας;»

(ΥΓ): Όσο στριμώχνονται από το λαό στη γωνία τα ορφανά του Στάλιν –και του Τσαουσέσκου- που μας κυβερνούν –ελέω Μέρκελ- τόσο θα προβαίνουν σε σπασμωδικές ενέργειες και θα ζητούν «αίμα στην αρένα», των μόνων πραγματικών πολιτικών αντιπάλων της συγκυβέρνησής τους και του σάπιου συστήματος ολόκληρου, δηλαδή των χρυσαυγιτών! Αλλά, λίγα είναι τα πολιτικά «ψωμιά» τους!

2 σχόλια:

 1. 29 κατασκευαστές πλυντηρίων ζητούν να πλύνουμε τους συριζοάπλυτους ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αδύνατον αγαπητέ. Τέτοιους βρομιάρηδες στην ψυχή δεν του καθαρίζει τίποτα.

   Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών