Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 02, 2016

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΓΡΑΦΕ ΝΑ ΜΗΝ «ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ». ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ

This May 2015 family photo shows Sascha Pinczowski at her graduation from Marymount Manhattan College in New York. Belgian authorities and the Dutch Embassy positively identified the remains of Pinczowski and her brother, Alexander Pinczowski, who died in the terrorist bombings in Brussels. (Courtesy of the family via AP)
Η είδηση:

Μια νεαρή γυναίκα που σκοτώθηκε στην βομβιστική επίθεση της Τρίτης στις Βρυξέλλες, είχε προειδοποιήσει τέσσερις μήνες νωρίτερα ότι η «δαιμονοποίηση των μουσουλμάνων θα βοηθήσει στην στράτευση εξτρεμιστών».

Η Sascha Pinczowski δημοσίευσε στο Facebook μετά την επίθεση του Νοεμβρίου  στο Παρίσι ότι «η διάδοση αντι-μουσουλμανικών συναισθημάτων από άγνοια και η προπαγάνδα δεν κάνει τίποτα άλλο, παρά να ωφελεί το ISIS».
Η 26χρονη Pinczowski ήταν Ολλανδή υπήκοος που ζει στη Νέα Υόρκη. Αυτή και ο αδελφός της, ο Alexander, ήταν μεταξύ εκείνων που σκοτώθηκαν στις Βρυξέλλες.
Η ανάρτησή της στο Facebook της 16ης Νοεμβρίου αναρτήθηκε ξανά από....
την μητέρα της, Marjan Pinczowski Fasbender.
Η μητέρα της έγραψε ότι ήθελε να μοιραστεί «αυτό το μήνυμα ανοχής από την αγαπημένη μας κόρη Sascha».
Και να που η μητέρα βγαίνει και δηλώνει «ειρήνη» προς τους μουσουλμάνους, αμέσως μετά την δολοφονία του γιού της και της κόρης της από αυτούς.
«Ναι, δολοφόνησαν τα παιδιά μου…  αλλά σας παρακαλώ, είναι αθώοι, δεν αισθάνομαι μίσος απέναντί ​​τους».
Τα καλά δουλεμένα συναισθήματα «ενοχής» σε συνδυασμό με την άρτια οργανωμένη βιομηχανία «ανθρωπισμού», αποδίδουν καλύτερα στο γυναικείο φύλο, κάνοντας τις λευκές γυναίκες της Δύσης τα καλύτερα «γκογίμ».
Επειδή, τα καλά γκογίμ πρέπει να γνωρίζουν ότι τα πραγματικά θύματα της τρομοκρατίας δεν είναι οι άνθρωποι που σκοτώνονται, αλλά οι μουσουλμάνοι που μπορεί να άκουσαν κακά λόγια από κάποιον επειδή σκοτώνουν ανθρώπους και να εξαγριώθηκαν ακόμα περισσότερο.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι με το να πληγώνουμε τα συναισθήματά τους, τους οδηγούμε σε περισσότερες βομβιστικές επιθέσεις. Γι’ αυτό, αν θέλετε να σταματήσει η ενίσχυση του ISIS, πρέπει να σταματήσετε να πληγώνετε τα συναισθήματά τους.
Πριν από έξι μήνες, αυτοί οι άνδρες ήταν μετριοπαθείς μουσουλμάνοι. Πήγαιναν σχολείο, και απλά ακολουθούσαν μία ειρηνική πορεία συμβάλλοντας στη χαρά της ζωής. Τότε ξαφνικά, είδαν ένα βίντεο του Donald Trump, και τα λόγια του πλήγωσαν τα συναισθήματά τους. Έτσι άρχισαν να γυρνάνε τον κόσμο κόβοντας κεφάλια.
Πραγματικά, εάν αφεθούμε να μας κατευθύνει η παρόρμηση του γυναικείου φύλου θα απολαύσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία στην ύψιστη θέση της: ένας παγκόσμιος ειρηνικός διαφυλετικός ισλαμικός φεμινιστικός κόσμος χωρίς πολέμους.
Πηγή: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών