Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 02, 2016

ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΖΩΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΗΛΑ, ΜΑ ΤΙ ΜΑΝΤΗΛΑ!

mantila-1

     

 
Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια, να παρουσιαστούν οι συνήθειες των λαθρομεταναστών ως κάτι όμορφο. Διάφορα μέσα που υπηρετούν την προπαγάνδα της… «πολυφυλετικής Ελλάδας» αναδεικνύουν μια blogger, την Αμένα Καν, η οποία κάνει τέχνη την μαντήλα. Εκεί είδαμε χαμογελαστές, ευτυχισμένες γυναίκες με μαντήλες, που διαστρεβλώνουν εντελώς την σκληρή πραγματικότητα. Η γυναίκα στο Ισλάμ δεν έχει καμία απολύτως αξία και κανένα απολύτως δικαίωμα! 
Αφού η Αμέλα, έφυγε τρέχοντας από....
την χώρα της, υπό τον φόβο των Τζιχαντιστών, εκεί στα ξένα που βρίσκεται, απολαμβάνοντας τα δικαιώματα που έχουν όλες οι γυναίκες της Δύσης και της πολιτισμένης ζωής, όπως ελευθερία στο επιχειρείν, δικαίωμα να κυκλοφορεί παντού, να μιλάει, να γελάει και άλλα πολλά – δικαιώματα που σίγουρα δεν έχουν οι γυναίκες στην χώρα της – σκέφτηκε κάτι που δεν απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, παρά μόνες σε εκείνες που φορούν μαντήλα.
Η Αμένα Καν, πλουτίζει υπηρετώντας την προπαγάνδα, λέγοντας πως εκσυγχρόνισε το ντύσιμο δημιουργεί ιδιαίτερο στιλ σχεδιάζοντας και πουλώντας μαντήλες. 
Υ.Γ.1: Άσπρες, κόκκινες, κίτρινες, μπλε, οι «εκσυγχρονισμένες» μαντήλες της Αμέλα Καν, θα είναι το «κατάλληλο» αξεσουάρ» για μια γυναίκα μουσουλμάνα, σε κάποια γειτονιά της Σ. Αραβίας ή του Ιρακ ή όπου αλλού, την ώρα που θα την παραχώνουν μέχρι την μέση, για να την πετροβολήσουν, αφού πρώτα την έχει βιάσει όλη η γειτονιά, ή για κάποια γυναίκα που την σέρνουν με αλυσίδες από τον λαιμό, ή για κάποια γυναίκα που της ρίχνουν οξύ στο πρόσωπο επειδή δεν ήθελε να συνευρεθεί με τον άνδρα της!
Υ.Γ.2: Αμέλα, δεν σε βλέπω καλά! Ακούω κάτι πέτρες να μαζεύονται από τους ομοεθνείς σου… Έρχονται και είναι για εσένα και τους μοντερνισμούς σου…
Υ.Γ.3: H Αμένα Καν, προφανώς αγνοεί πως οι γυναίκες που ζουν όπου εφαρμόζεται μουσουλμανισμός και Σαρία, χρειάζονται πρωτίστως δικαιώματα και όχι μαντήλες!
Ιδού:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών