Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2016

"Αφρούς" έβγαλαν οι τουρκοπράκτορες της Άγκυρας για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Θράκη

altin-gokce-1
Μ’ ένα φαρμακερό δημοσίευμα, σχολίασε η τουρκόφωνη (και τουρκόψυχη…) εφημερίδα Birlik την πολύ επιτυχημένη επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στο Πομακοχώρι Γλαύκη και την εθνικιστική εκδήλωση που ακολούθησε. Μάλιστα, διόλου τυχαία, οι τουρκόφρονες της Birlik χρησιμοποίησαν την ορολογία «απόβαση» για την επίσκεψη, λες και η περιοχή της Γλαύκης δεν είναι τμήμα του ελληνικού κράτους και το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής ήταν… εισβολέας! Ιδού:
Η Χρυσή Αυγή έκανε «απόβαση» στο ορεινό χωριό της Ξάνθης Γλαύκη
Βουλευτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής που....
ενίοτε προκαλούν επεισόδια με τις ρατσιστικές κινήσεις  τους, αυτή τη φορά πήγαν στο χωριό Γλαύκη του ορεινού όγκου της Ξάνθη που κατοικείται αποκλειστικά από Τούρκους και παράλληλα με την πολιτική τους προπαγάνδα έκαναν και επίδειξη δύναμης.
Το περιστατικό αυτό συνέβη στις 27/4/2016 ημέρα Τετάρτη με στόχο να αυξηθεί η ένταση στην περιοχή, αλλά οι άνθρωποι της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, έδειξαν για μια ακόμη φορά πως δεν ανταποκρίνονται σε τέτοιες προβοκάτσιες.
Αυτή η προβοκατόρικη και δράση που κατευθυνόταν στο να διαταράξει την γαλήνη και την ειρήνη στην περιοχή , ενώ ενόχλησε τους Τούρκους που ζούνε στην περιοχή. Επίσης όχι μόνο δεν διέφυγε της προσοχής, αλλά προκάλεσε πολλά ερωτήματα, το γεγονός ότι την ώρα που στην περιοχή συνέβαινε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό, η ελληνική αστυνομία δεν είχε πάρει κανένα μέτρο.
(ΥΓ): Όσο κι αν σκάνε από το κακό τους οι τουρκόφρονες της Θράκης και τα τσιράκια τους, ο εθνικιστικός αγώνας υπέρ των Πομάκων της Θράκης μας, θα συνεχιστεί μέχρι την τελική Νίκη!

1 σχόλιο:

  1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε ολους .Θελω να πω πως οταν κανουν πραγματικη αποβαση οι γκριζοι λυκοι και στις τουρκογιορτες τους υμνουν τον ανωμαλο οβριο σφαγεα κεμαλ ,και λενε γκιαουρηδες τους ελληνες ,εκει δεν πειραζει ;αλλα δεν φταινε αυτοι απ' αλλου ερχετε το κακο αυτα τα αποβρασματα που μας κυβερνουν οι νυν και οι προηγουμενοι που πρεπει καποια στιγμη να εκτελεστουν ετσι χωρις δικη ,γιατι ειναι αποδεδειγμενα προδοτες .[κολαστηκα μερα που ειναι ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών