Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 13, 2016

Εκλογές "Ταξί"....Ο ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ. - Χρυσή Αυγή έτοιμος να σπάσει το απόστημα!

ÉäéïêôÞôåò ôáîß Ý÷ïõí áêéíçôïðïéÞóåé ôá ï÷Þìáôá ôïõò óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò, ÄåõôÝñá 18 Éïõëßïõ 2011. Ïé éäéïêôÞôåò ôáîß êÜíïõí 48ùñç áðåñãßá áíôéäñþíôáò óôï Üíïéãìá ôïõ åðáããÝëìáôïò ôïõò  ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ
Συνάδελφε ιδιόκτητη ταξί! Στις επερχόμενες εκλογές του ΣΑΤΑ στις 28 – 29 και 30 Μαΐου αποτελεί υποχρέωση όλων μας η μαζική αντίδραση στους » αχυράνθρωπους » της ηγεσίας του ΣΑΤΑ και υποστηρικτές των ντόπιων υποτακτικών των ξένων τοκογλύφων.
Από αυτά τα ανδρείκελα και τις πολιτικές των κομμάτων τους αγωνίζεσαι σήμερα να βγάλεις το πενιχρό σου μεροκάματο περιμένοντας πολλές ώρες στις πιάτσες, αυτοσχέδιες πολλές φορές με τον κίνδυνο κλήσης από την Τροχαία- έχοντας να αντιμετωπίσεις τη δυσβάστακτη εισφορά σου στον ΟΑΕΕ και την παράλογη φορολόγηση σου. Πλέον εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι ανασφάλιστοι συνάδελφοί σου, πιθανώς και εσύ ο ίδιος!
Έχεις να αντιμετωπίσεις τον...
πλειστηριασμό της κατοικίας σου από τον ωμό εκβιασμό των τραπεζών. Τα ακριβά συνεργεία και ανταλλακτικά με αποτέλεσμα την κακή συντήρηση του οχήματός σου που θα έπρεπε να είναι το πρώτιστο μέλημά σου για την δική σου ασφάλεια και για τις υψηλές υπηρεσίες που επιθυμείς να προσφέρεις στους πελάτες σου.
Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. γνωρίζει και συνεχώς αναφέρει ότι μόνο μια Εθνικιστική κυβέρνηση είναι η λύση πρώτα από όλους τους Έλληνες πολίτες και εργαζόμενους όλων των παραγωγικών τάξεων και του κλάδου των αυτοκινητιστών ταξί.
Υποστήριξε τους Έλληνες Εθνικιστές αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ για δυναμικές αντιδράσεις δίνοντας την ψήφο σου σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο, όπου οι ντόπιοι ξενόδουλοι υπηρέτες των τοκογλύφων καταστρέφουν την Μητέρα Ελλάδα, την ζωή σου, την οικογένεια σου και τον κλάδο.
Συνάδελφε! Ενδυνάμωση του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ, σημαίνει στήριξη στον δικό σου καθημερινό Αγωνα!  
ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ – Φωτεινή Κωτσάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών