Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 13, 2016

Αποκλειστικό άρθρο του Κουτσούμπα στο... καπιταλιστικό «Έθνος»! Και έχει το θράσος να το παίζει αντισυστημικός!

Σε ένα ακόμη εξευτελιστικό ατόπημα έπεσε ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα, νυν αρχισταλινίσκος του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) Δημήτρης Κουτσούμπας, δείχνοντας έτσι, για πολλοστή φορά, τον απόλυτα συστημικό ρόλο τόσο αυτού όσο και του κομματικού μαγαζιού του.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, το ηθικό και πολιτικό αυτό παχύδερμο έγραψε άρθρο αποκλειστικά για το «Έθνος» του Μπόμπολα! Τόσο ιδεολογικά ξετσίπωτος, δηλαδή. Σε μία εφημερίδα, η οποία...
συναγωνίζεται «Τα Νέα» για το ποια είναι η πιο κύρια εκφραστής της διαπλοκής, ο αρχηγός ενός κόμματος, που παρουσιάζεται ως αντισυστημικό, αντικαθεστωτικό, αντικαπιταλιστικό και αντιπλουτοκρατικό, έρχεται να δικαιώσει τη φυλλάδα αυτή με το να δημοσιεύει δικό του αποκλειστικό άρθρο.

Πολύ καλά έκανε ο... Μοσχαναθρεμμένος (εκ της Μόσχας, όχι του μοσχαριού…) προσκυνητής και γλείφτης του κάθε σοβιετικού ιμπεριαλιστή του Κρεμλίνου, με την δημοσίευση αυτή. Έτσι, για να ξεχωρίζουν οι πραγματικά ασυμβίβαστοι και αντισυστημικοί επαναστάτες, από τους προσκυνημένους και καθεστωτικούς υπηρέτες, οι οποίοι είναι «κώλος και βρακί» με τις λοιπές καπιταλιστικές εκφάνσεις και εκφράσεις του συστήματος.

Όπως ξεχωρίζουν ο Αετός από την κότα, έτσι ξεχωρίζει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το ΚΚΕ. Πτηνά και τα δύο, αλλά με διαφορετικό μήκος πτήσεων και αποστολή στη φύση.

Κόμματα και τα δύο, αλλά με διαφορετική αντιμετώπιση από το πλουτοκρατικό καθεστώς και τις διάφορες συνιστώσες του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών