Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 28, 2016

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MNHMONIO
Γράφει ο Αντίοχος

Δόθηκε στην δημοσιότητα η τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της βουλής, η οποία αναφέρεται στις οικονομικές επιπτώσεις του λεγομένου «προσφυγικού» προβλήματος – δικαιώνοντας σε απόλυτο βαθμό τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, καθότι η έκθεση αναφέρει σαφώς ότι τα «προσφυγάκια» αποτελειώνουν την ημιθανή ελληνική οικονομία. Ιδού: 

«Δεν υπάρχει, ωστόσο αμφιβολία ότι μακροπρόθεσμα το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα και με δεδομένη την οικονομική κρίση και την πολιτική αστάθεια που δοκιμάζει την Ελλάδα θα επηρεάσει δυσμενώς την οικονομία δημιουργώντας μεγαλύτερο δημοσιονομικό πρόβλημα».
Επιπροσθέτως, οι....
συντάκτες της έκθεσης εκτιμούν ότι, η συμφωνία μεταξύ Ε.Ε.-Τουρκίας «είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί, ενώ μετά και από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Βέλγιο καθίσταται ακόμα πιο προβληματική».
Και ολοκληρώνουν ως εξής: «Οι διαδικασίες επανεγκατάστασης άλλα και επαναπροώθησης θα καθυστερήσουν. Η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει μαραθώνιο για να δημιουργήσει δομές φιλοξενίας και να χειριστεί έναν τεράστιο όγκο αιτήσεων ασύλου. Θα χρειαστεί τεχνική βοήθεια και ανθρώπινο δυναμικό. Θα μπορούσαν να υπάρχουν οφέλη από την παρουσία προσφύγων- μεταναστών αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατον με δεδομένη την οικονομική και πολιτική κρίση, την υψηλή ανεργία και τον αδύναμο παραγωγικό ιστό».
Μέσα σε 10 σειρές, τα είπαν όλα! Εμείς τι άλλο να πούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών