Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 28, 2016

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

eido_534_355


Εμμονή με την δημιουργία μόνιμων χώρων φιλοξενίας στην Κεντρική Μακεδονία -και όχι προσωρινής, όπως δηλώνουν οι ξεφτιλισμένοι πράκτορες του Σόρος-, έχει πιάσει τους $υριζομούρηδες αλληλέγγυους και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους.
Έτσι, μετά την Ειδομένη, το Πολύκαστρο, τα Γιαννιτσά, τα Διαβατά, την Αλεξάνδρεια και πολλές άλλες περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η συμμορία των υποτακτικών υπαλληλίσκων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αποφάσισε την λειτουργία και άλλων χώρων διαμονής, για να πίνουν και να τρώνε στην υγειά των κορόιδων οι απρόσκλητοι.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το πρώην εργοστάσιο EXELΚA στο Ωραιόκαστρο και....
τρεις χώρους στο Καλοχώρι, ένα πρώην εργοστάσιο, μία πρώην εταιρεία logistics και μία πρώην αποθήκη αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Γιατί, όμως, τα έμμισθα παρτάλια της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού, έχουν αυτήν την περίεργη και ύποπτη εμμονή με την Κεντρική Μακεδονία;
Την απάντηση την δίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην συγκεκριμένη Περιφέρεια, τα οποία ήταν από τα υψηλότερα που καταγράφηκαν στην Επικράτεια, και είχαν ως αποτέλεσμα την εκλογή τεσσάρων Βουλευτών του Κινήματος, σε Πέλλα, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.
Γι’ αυτό, λοιπόν, τα ξεφτιλισμένα τσιράκια της πρεσβείας (μία είναι η πρεσβεία) τρέφουν τόσο μίσος και έχουν καταληφθεί από εκδικητική μανία κατά των κατοίκων της Κεντρικής Μακεδονίας.
ΥΓ(1): Τα αισθήματα των κατοίκων της Κεντρικής Μακεδονίας για τον κυβερνητικό θίασο είναι αμοιβαία και θα τα αισθανθούν στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές.
ΥΓ(2): Πόσοι από τους βουλευτές της κυβερνητικής συμμορίας, τολμούν να κάνουν τσάρκες στις πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών