Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 08, 2016

Λοβοτομημένοι... Νορβηγός “αλληλέγγυος” βιάστηκε από Σομαλό, αλλά νιώθει τύψεις επειδή θα απελάσουν τον βιαστή!


Λοβοτομημένοι... Νορβηγός “αλληλέγγυος” βιάστηκε από Σομαλό, αλλά νιώθει τύψεις επειδή θα απελάσουν τον βιαστή!

Φαίνεται ότι η επιβληθείσα «πολιτική ορθότητα» έχει αλλάξει σε τέτοιο βαθμό την ψυχοσύνθεση των Ευρωπαίων, ώστε να έχουν απίστευτες τάσεις ενοχικής συνείδησης και μαζοχισμού. Η είδηση, η οποία μας έρχεται από τη Νορβηγία, είναι ενδεικτική της όλης κατάστασης.
Ο Κάρστεν Νόρνταλ Χάουκεν, ένας αριστερός πολιτικός της Νορβηγίας έπεσε πριν κάποια χρόνια θύμα βιασμού από έναν Σομαλό, στο σπίτι του, στο Όσλο, γεγονός που οδήγησε στην σύλληψη του «πρόσφυγα» και στην ψυχολογική κατάρρευση του Χάουκεν. Μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK για το συμβάν που κλόνισε την ζωή και την υγεία του ο Χάουκεν εκμυστηρεύτηκε ότι ένιωσε τύψεις και ενοχές όταν έμαθε ότι ο Σομαλός πρόκειται να απελαθεί πίσω στην χώρα του, αφού εξέτισε την ποινή φυλάκισης των 4,5 ετών που του επεβλήθη για τον βιασμό.
Ο Χάουκεν που δέχθηκε την επίθεση μέσα στο ίδιο του το σπίτι, δήλωσε ότι....
όντας ένας ετεροφυλόφιλος άντρας που υπήρξε θύμα βιασμού, ένιωσε την σεξουαλικότητα του να αμφισβητείται και δεν μπόρεσε να διαχειρισθεί την έντονη συναισθηματική φόρτιση με αποτέλεσμα να καταφύγει στην χρήση κάνναβης και αλκοόλ. «Ένιωσα μια τεράστια ανακούφιση όταν με ενημέρωσαν από την αστυνομία ότι ο δράστης πρόκειται να απελαθεί πίσω στην χώρα του και να μην επιστρέψει ποτέ» και πρόσθεσε, «ένιωσα όμως και ενοχές και τύψεις που έγινα ο λόγος αυτός ο άνθρωπος να εκδιωχθεί από την Νορβηγία και να επιστρέψει σε ένα αβέβαιο και επικίνδυνο μέλλον στην Σομαλία». Ερωτώμενος πώς μπορεί και δείχνει τέτοια συμπόνια για τον άντρα που ουσιαστικά του κατέστρεψε την ζωή, ο Χάουκεν εξήγησε, «Τον θεωρώ αποτέλεσμα ενός άδικου κόσμου, ένα προϊόν μιας ανατροφής που σημαδεύτηκε από τον πόλεμο και την απόγνωση».
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μπορεί να βιάστηκε ο Νορβηγός από τον Σομαλό «πρόσφυγα», εν τούτοις όμως νιώθει «ενοχές» (!) και «τύψεις» (!!), επειδή ο βιαστής του θα επιστρέψει «σε ένα αβέβαιο και επικίνδυνο μέλλον στη Σομαλία»! Για να μη μιλήσουμε για τους λόγους για τους οποίους δικαιολογεί την κτηνωδία του Σομαλού βιαστή, καθώς αυτοί ανταποκρίνονται πλήρως στα φαιδρά και ανύπαρκτα στερεότυπα που η διεθνιστική αριστερά επί δεκαετίες έχει καλλιεργήσει σ΄όλο τον κόσμο.
Επομένως, αν τυχόν ακούσετε παρόμοιες δηλώσεις - επεξηγήσεις από εγχώριο «αντιρατσιστή» και «αλληλέγγυο», σε περίπτωση που βιαστεί κι αυτός από κάποιον «πρόσφυγα», μην εκπλαγείτε καθόλου. Διόλου απίθανο να θεωρήσουν ότι ο βιασμός δεν είναι τίποτε άλλο από μία ιδιότυπη ανταλλαγή… πολιτισμών στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες της σύγχρονης Ευρώπης. Το κόμπλεξ κατωτερότητας και το ενοχικό σύνδρομο που χαρακτηρίζουν τους αριστερούς διεθνιστές δεν έχει σύνορα, όπως άλλωστε προστάζει η αντιφυσική, ανεδαφική και απάνθρωπη ιδεολογία τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Ελα ρε Χάουκεν πες την αλήθεια πόση την εiχε το Σομάλι κανά σαρανταπεντάρι η παραπάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών