Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 27, 2016

Η Επανάσταση είναι υπόθεση των Εθνικιστών!


Η Επανάσταση είναι υπόθεση των Εθνικιστών!

Ένα συνονθύλευμα δειλών και προσκυνημένων σβήνει ως ορίζουν οι ακατάλυτοι Νόμοι της Φύσης κι ένας Νέος Λαός ανατέλλει έτοιμος για επίθεση. Στην πρωτοπορία αυτού του Νέου Λαού βρίσκεται η Αριστοκρατία του Έθνους, η Εθνικιστική μας Νεολαία!
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν υπήρξε ποτέ ένα καταφύγιο ασφαλές για εκείνους που θαρρούν πως ο Πολιτικός μας Αγώνας έχει να κάνει με την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών. Όσοι δεν ένιωσαν ποτέ το Εθνικό Κάλεσμα να συνταράσσει ολάκερο το είναι τους, θέτοντας το Εγώ κάτω από το Εμείς της Λαϊκής μας Κοινότητος, είναι αδύνατο να....
συλλάβουν και την ατσάλινη θέλησή μας να κατακτήσουμε εκείνο που στα μάτια των λιγόψυχων φαντάζει απάτητο.
Προς τούτο, φαντάζει αδιανόητο στους πολλούς το γεγονός ότι παρά τις σφοδρές αντιξοότητες του νομίμου Πολιτικού μας Αγώνος, παρά τις ανηλεείς διώξεις του αντεθνικού Καθεστώτος, παρά τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τις δολοφονίες νεαρών Συντρόφων μας, συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη Πίστη, με ακόμη ισχυρότερη αποφασιστικότητα, με ακόμη δυνατότερο φανατισμό.
Εμπρός μας δεν κείται το στέμμα ενός θρόνου το οποίο θα σηκώσουμε με το ξίφος μας, κατά την υπέροχη φράση του Μεγάλου Ναπολέοντος, αλλά κείται το Μέλλον ενός Έθνους με Ιστορία χιλιάδων ετών, Ιστορία Πολεμιστών και Φιλοσόφων που σε μικρό ή μεγάλο βαθμό καθόρισαν την μορφή του σύγχρονου κόσμου.
Όμως, χαράξτε τούτο στο μυαλό σας: Ο τιτάνιος Πολιτικός μας Αγώνας, υπό την ένταση και τις δυσκολίες του, μέσα από τις χαρές και τις λύπες, μέσα από τους Θριάμβους που θα αντηχούν στην αιωνιότητα και τις πρόσκαιρες ήττες, μας μετατρέπει από απόγονους ενός ενδόξου Λαού σε ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ενός περήφανου Λαού που έρχεται.
Αποθαρρύνονται ορισμένοι, από την κατάντια του μεγαλύτερου μέρους των συμπατριωτών μας, από τον εκφυλισμό που πλήττει τον παραδοσιακό, Ελληνικό τρόπο ζωής, από την έλλειψη οράματος και επακόλουθα της αγωνιστικότητάς τους. Μην ασχολείστε με τους απόμαχους της ζωής, εκείνους που απέθεσαν την Ελληνικότητά τους στα χέρια των διεθνιστών. Κανείς δεν σώζεται με το ζόρι αλλά σίγουρα, καθένας παίρνει ότι του αξίζει. Δικαίως λοιπόν να ορίσει ο αφανισμός μιας γενιάς ψοφιμιών η οποία συνέδεσε τον Ελληνισμό της με τα κηρύγματα της παγκοσμιοποίησης και του κίβδηλου ανθρωπισμού!
Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν ικετεύει για αναγνώριση, Κατακτά την αναγνώριση!
Υπό αυτό το πρίσμα, είναι ανώφελο και ανούσιο συνάμα να αναλώνουμε έστω και το ελάχιστο της αγωνιστικής μας ενέργειας προκειμένου να μπούμε στη διαδικασία επεξήγησης στους «βιαστικούς», των αιτιών δια τους οποίες το Κίνημα είναι σήμερα η τρίτη και όχι η πρώτη σε εκλογική δύναμη.
Αντί να ρωτούν πως ενώ η  Πατρίδα έχει μετατραπεί σε ένα άθλιο προτεκτοράτο τοκογλύφων και λαθρομεταναστών, υπάρχουν Έλληνες που ψηφίζουν τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, ψέγουν εμάς που βρισκόμαστε στην Πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης! Αν μη τι άλλο, το θράσος υπήρξε πάντοτε το όπλο των δειλών, αλλά αυτής της μορφής το θράσος δεν μπορεί να γίνει ανεκτό στις γραμμές μας.
Από το 2010 και μέχρι σήμερα, δεκάδες πολιτικοί σχηματισμοί διακήρυξαν την «επανάστασή» τους, φυλλάδες τάχα πατριωτικές κοινοποίησαν ασφαλείς πληροφορίες για επερχόμενα στρατιωτικά πραξικοπήματα που θα σώσουν το Λαό και την Πατρίδα μας, χιλιάδες μοναχικοί γατούληδες έκαναν λόγο για την ανάγκη της επίθεσης παρότι ουδέποτε συντάχθηκαν στην πρώτη γραμμή της επίθεσης, παρά μόνον έμειναν ουδέτεροι παρατηρητές των μετόπισθεν, παλαμάκηδες στη Νίκη και σφοδροί επικριτές στην Ήττα.
Ουδείς εξ αυτών θυσίασε ούτε το 1% εκείνων που θυσιάζουν καθημερινά χιλιάδες Ελληνόπουλα και ασπρομάλληδες έφηβοι που στηρίζουν έμπρακτα τις Τοπικές μας Οργανώσεις, τα Κάστρα του Λαϊκού μας Εθνικισμού.
Περιφρονήστε Σύντροφοι στον Αγώνα, τους επαναστάτες των τσοντοφυλλάδων και των πορνοκάναλων. Διότι οι δικές τους «επαναστάσεις» εξαρτώνται από τα φύλλα που πωλούν και τα νούμερα της τηλεθέασης. Όσο τα φύλλα και τα νούμερα ανεβαίνουν, οι «επαναστάτες» ακονίζουν τα μαχαίρια τους, κι όταν έρχεται η ώρα που εκείνα πέφτουν τότε οι «επαναστάτες» πετούν τα μαχαίρια και γονατιστοί ικετεύουν το Καθεστώς που τάχα πολεμούσαν.
Η Επανάσταση απαιτεί μια Ιδέα, Μια Σημαία και Ηγεσία ισχυρή και ακλόνητη. Μόνο το Κίνημά μας διαθέτει αυτές τις ουσιώδεις προϋποθέσεις, συνεπώς αφήστε στην άκρη δισταγμούς και αμφιβολίες, κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες των «επαναστάσεων» των στούντιο και των τυπογραφείων και πιστέψτε για να πιστέψει και η Νεολαία μας:
Ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι η Ελληνική Εθνική και Κοινωνική Επανάσταση του 21ου αιώνος!
Ευάγγελος Καρακώστας
Αντεπίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών