Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 01, 2016

Η Χίος ξαναζει τη σφαγή από....τους Ισλαμιστές δολοφόνους.... Μαχαίρια και μάχες ανάμεσα στους λαθρομετανάστες των Hotspots BINTEO

Τα μαχαίρια βγήκαν και στη Χίο όπου συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ λαθρομεταναστών που παραμένουν στο Hot Spot της περιοχής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του politischios.gr, μεμονωμένες ομάδες λαθρομεταναστών για άγνωστο λόγο ήρθαν σε αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα δύο άτομα να μαχαιρωθούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ενώ πολλοί τραυματίστηκαν σοβαρά σε κεφάλι και πόδια.
Από την καταστροφική τους μανία δεν ξέφυγαν ούτε οι υποδομές του hotspot, αφού έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο ιατρείο του hotspot και στους χώρους καταγραφής.
Όπως αναφέρει, σχετικά, η ΜΚΟ – κατήγορος της Χρυσής Αυγής, Γιατροί του Κόσμου, οι λαθρομετανάστες έσπασαν το....
ιατρείο που είχαν εντός του hotspot και ποδοπάτησαν τα μηχανήματα, με τις ζημιές να υπολογίζονται στα 30.000 ευρώ.
Ας μην ανησυχούν οι σύντροφοι του πρώην πασόκου και νυν πολιτευόμενου συριζαίου, Νικήτα Κανάκη, για τις εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό τους.
Από το 2000 έως το 2010 ο πρόεδρός τους είχε λάβει 3,473,051€ από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού για να φτιάξει τον συγκεκριμένο εξοπλισμό, αλλά και να «φτιαχτεί» και ο ίδιος.
Πάλι τα ίδια κορόιδα, οι Έλληνες πολίτες, θα πληρώσουν τη νύφη με μία έκτακτη αναχρηματοδότηση της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών