Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 12, 2016

Αποστομωτική απάντηση στους συκοφάντες: Αξίας 50 χιλ. ευρώ η ακίνητη περιουσία του Ν. Μιχαλολιάκου, πλήρωσε 108 ευρώ ΕΝΦΙΑ! Δείτε την δήλωση


Αποστομωτική απάντηση στους συκοφάντες: Αξίας 50 χιλ. ευρώ η ακίνητη περιουσία του Ν. Μιχαλολιάκου, πλήρωσε 108 ευρώ ΕΝΦΙΑ! Δείτε την δήλωση

Δεν έχουν τέλος τα ψέματα, οι συκοφαντίες και στην ουσία η αλητεία όλων αυτών των πληρωμένων δημοσιογράφων που σκόπιμα διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σχεδόν κανείς δεν δημοσίευσε την απάντηση για το "πόθεν έσχες" του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και την λασπολογία περί του "πλουσιότερου πολιτικού Αρχηγού".
Ιδού λοιπόν τα...
υπερπολυτελή ακίνητα του Αρχηγού τη Χρυσής Αυγής: Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση ΕΝΦΙΑ ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος διαθέτει ακίνητη περιουσία ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, γι΄ αυτό και πλήρωσε το ποσό των 108 ευρώ!

Προκαλούμε τους λοιπούς πολιτικούς αρχηγούς και τους "ντετέκτιβ" δημοσιογράφους να δημοσιοποιήσουν το ΕΝΦΙΑ των πολιτικών αρχηγών με τις βιλάρες, τις πισίνες και τις πολυτελείς κατοικίες τους!
Τέλος, να τονίσουμε πως το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει ελεγχθεί πάνω από 10 φορές από ορκωτούς λογιστές και το ΣΔΟΕ και έχουν ανοιχτεί όλοι οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και δεν βρέθηκε ούτε μία παρατυπία ή ατασθαλία.
Ας υποστούν έλεγχο και οι συκοφάντες!

Διαβάστε επίσης: Απάντηση σε ψεύτες και συκοφάντες για τον “πιο πλούσιο πολιτικό Αρχηγό”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών