Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 12, 2016

Aνακοίνωση της Ελληνικής Αυγής για την περιοδεία της Ρένας Δούρου για το λαθρομεταναστευτικό


Aνακοίνωση της Ελληνικής Αυγής για την περιοδεία της Ρένας Δούρου για το λαθρομεταναστευτικό

Στην πρόσφατη περιοδεία της στην Ευρώπη η Περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου μας έδειξε για ακόμα μια φορά τον υπέρμετρο ζήλο της, αλλά και του κόμματος που εκπροσωπεί για τους λαθρομετανάστες.
Όλως τυχαίως ξέχασε φυσικά να καυτηριάσει τη στάση ευρωπαίων ηγετών και μη καθώς και διαφόρων Μ.Κ.Ο. που δημιουργούν και εκμεταλλεύονται αντίστοιχα τους πολέμους που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα.
Μήπως λοιπόν ο σκοπός δεν είναι άλλος από τον αφανισμό εθνών και πατρίδων, καθώς και της ισλαμοποίηση τους έθνους μας και ολόκληρης της Ευρώπης;
Αλήθεια κα. Δούρου έχετε αναλογιστεί ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα και πόσο καλύτερα θα ήταν η κατάσταση στην χώρα μας αν...
δείχνατε τον ίδιο ζήλο και είχατε σκύψει αντίστοιχα πάνω από τα προβλήματα εκατομμυρίων Ελλήνων διαθέτοντας όλα αυτά τα υπέρογκα ποσά;
Καταγγέλουμε την Ρ. Δούρου ότι σε συνδυασμό με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιούν κρυφή ατζέντα, η οποία έχει σαν στόχο τον εθνολογικό και θρησκευτικό διαμελισμό της Ελληνορθόδοξης Πατρίδος μας.
Η Ελληνική Αυγή για την Αττική θα συνεχίσει να αντιστέκεται εναντίον όσων πολεμούν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει.
Είτε σας αρέσει είτε όχι είμαστε το τελευταίο ανάχωμα αντίστασης στα ανθελληνικά σχέδια και δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ούτε στο ελάχιστο.
«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών