Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν άκουσε το ΡΙΚ (Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου) τα κομμούνια του ΑΚΕΛ, που απαιτούσαν την μη προβολή συνέντευξης του δημοφιλούς καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη και τώρα έπεσε στα σαγόνια των… δημοκράταρων της κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμενης «Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας»!

Οι σύγχρονοι αυτοί ιεροεξεταστές, χαρακτήρισαν «κατάφωρα ρατσιστικές και μισαλλόδοξες στους μετανάστες» τις αναφορές του Νότη Σφακιανάκη, στην τηλεοπτική εκπομπή ΤΕΤ – Α – ΤΕΤ που προβλήθηκε από το ΡΙΚ στις 13 Μαρτίου και αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον σταθμό γιατί...
«είχε τη δυνατότητα να μην προβάλει τη ρητορική μίσους»! Εννοούν προφανώς, ότι δεν έπρεπε καν να καλέσει το ΡΙΚ τον τραγουδιστή από την στιγμή που γνωρίζει τις απόψεις του!

Παρακάτω δε, προχωρούν σε ανατριχιαστικές απόψεις περί της ελευθερίας της έκφρασης, που θυμίζουν εντονότατα τις εποχές παντοδυναμίας του… Στάλιν.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν «οι θέσεις του ΡΙΚ περί μετάδοσης των πάντων, ώστε να αφήνεται στην κρίση των τηλεθεατών και της κοινωνίας, μιας κοινωνίας που είναι ικανή να απορρίψει ιδέες και απόψεις τις οποίες δεν ασπάζεται και δεν υιοθετεί, είναι και ανεδαφικές και επικίνδυνες για την κοινωνία»!!!!!!!!!!

Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους, εις ότι αφορά τις εθνικιστικές απόψεις – και μόνον αυτές! Στάλιν ζεις, εσύ τους οδηγείς!

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΕΛ=μπουρδέλ=χόχοι, να πάνε στη τουρκιά να ζήσουν οι πουλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών