Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 24, 2016

Η Ειδομένη εκκενώνεται λόγω.....Χρυσής Αυγής


Υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής: Επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης από τους λαθρομετανάστες

Και ξαφνικά ο τόπος γέμισε με ΜΑΤ. Απομακρύνθηκαν οι δημοσιογράφοι, προκειμένου να μην υπάρχουν εικόνες από τα παρελκόμενα της επιχείρησης και οι αστυνομικοί προσπαθούν «δια της πειθούς» να μετακινήσουν τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που συνωστίζονται στον νομό Κιλκίς προς άλλους χώρους.
Τόσους μήνες, η κυβέρνηση δεν «αγχώθηκε» για την απελπισία που κατέβαλε τους κατοίκους. Αγνόησε τις προειδοποιήσεις των δημάρχων της περιοχής και προσπαθούσε να προβάλλει μία εικόνα «αρμονικής συνύπαρξης» και «μηδενικής εγκληματικότητας».
Επίσης, η κυβέρνηση δεν.....
«ανησύχησε» από το γεγονός ότι χάθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια (αν όχι δισεκατομμύρια) ευρώ από το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής και το χάος που συστηματικά επικρατούσε στην ευρύτερη περιοχή. Ούτε καν οι παραβιάσεις των συνόρων μας από τους σκοπιανούς δεν ήταν ικανή να διαταράξει τον ύπνο της κυβέρνησης των ανθελλήνων.

Τι έγινε, λοιπόν, ξαφνικά και όλη αυτή η κινητικότητα; Προ ολίγων ημερών οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Ειδομένης κατέθεσαν μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, κατηγορώντας τον ότι “δεν λαμβάνει τις αναγκαίες αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει και έχει επιτρέψει να γίνει η περιοχή ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας κάνει ότι του αρέσει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν” όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στην μηνυτήρια αναφορά.

Αν ήταν μόνο αυτό, βεβαίως, δεν θα υπήρχε καμία κινητικότητα. Η βουλευτική ασυλία να είναι καλά. Αυτό που φοβήθηκε ο Σύριζα και καταγράφεται στις μυστικές μετρήσεις των δημοσκόπων είναι η κατακόρυφη άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ο τρόμος του καθεστώτος είναι ότι την φθορά του Σύριζα δεν την καρπώνεται η Νέα Δημοκρατία του ανθέλληνα και νεοφιλελεύθερου, Κ. Μητσοτάκη, αλλά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Αυτή η τάση, άλλωστε, καταγράφηκε και στην τελευταία δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά.

Και έτσι το σύστημα αναγκάστηκε σε μία αστυνομική επιχείρηση με τα «υπό κατάργηση» ΜΑΤ να αναλαμβάνουν δράση για την εκκένωση της Ειδομένης, υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής. Πότε άλλοτε είχαμε δει παρόμοιες εικόνες; Όταν ο Δένδιας άδειαζε για μισή ώρα την Ομόνοια με λαθρομετανάστες για να βγει για καφέ με τον Σαμαρά. Μετά και πάλι η Ομόνοια έγινε γκέτο.
Λέτε τώρα να βγει για καφέ στην λάσπη της Ειδομένης ο Τσίπρας με τον Τόσκα;
Κώστας Αλεξανδράκης

1 σχόλιο:

  1. Η ανάρτηση σας δυστυχώς περιλαμβάνει μόνο το αρνητικό μέρος της ειδησεογραφίας.

    Το θετικό είναι ότι ξεκίνησαν μια εκκένωση από την Ειδομένη που θα τελειώσει με την εκκένωση της κυβέρνησης λόγω της ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών