Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 28, 2016

ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…

Vote.05
Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε στο άρθρο Φεμινισμός και η Τριτοκοσμικοποίηση της Δύσης, σκέψεις που δυσαρεστούν αλλά λένε αλήθειες:

… Ο φεμινισμός και η τριτοκοσμικοποίηση δουλεύουνε μαζί. Συχνά ακούμε τη φράση «γυναίκες και μειονότητες», «ρατσισμός και σεξισμός», κ.λπ. Όσο μεγαλύτερη επιρροή έχουν οι γυναίκες σε μία κοινωνία, τόσο περισσότερο σε αυτή την κοινωνία θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή οι μειονότητες και το αντίστροφο. Η πλειοψηφία αυτών που ψηφίζουν υπέρ της «διαφορετικότητας», της πολυπολιτισμικότητας και των αριστερών κομμάτων είναι γυναίκες. Για παράδειγμα, μόνο το ένα τρίτο των ψηφοφόρων των Σουηδών Δημοκρατών ή των Γερμανών ψηφοφόρων του AFD είναι γυναίκες.

Στο άρθρο Όχι δάκρυα για την Κολωνία (μετά τα τραγικά γεγονότα στην Κολωνία που θα έπρεπε να ξεσηκώσουν τις γυναίκες, τις Ευρωπαίες «χειραφετημένες» ίσες με τον άνδρα γυναίκες, αλλά φευ… Όταν το γυναικείο φύλλο εξευτελίζεται από....
τριτοκοσμικούς και μη Λευκούς γηγενείς, αποδεικνύεται πόσο ανίατη είναι η αριστερή ιδεολογική πανούκλα, πόσο τα σκιάζει όλα η φοβέρα και απειλή της «ξενοφοβίας» και πόσο τα περιβόητα «δικαιώματα» των γυναικών, αλλά και η απλή λογική πάνε εκδρομή) – διαβάζαμε τα εξής θλιβερά:  
Hofer (1)
Στην Αμερική, ο Ομπάμα τράβηξε πάνω από το 70 τοις εκατό των ψήφων των ανύπαντρων γυναικών. Το σχέδιο είναι το ίδιο στην Ευρώπη. Αναρωτιέται κανείς πόσες από αυτές τις γυναίκες που δέχτηκαν επιθέσεις στην Κολωνία, έλαβαν μέρος σε διαδηλώσεις τύπου “Refugees Welcome” και προέβηκαν σε δηλώσεις «ανθρωπιάς» και «αντιρατσισμού» στα social media. Οι σύγχρονες νεαρές γυναίκες, είναι αποσυνδεδεμένες από το φυσικό τους ρόλο ως σύζυγοι και μητέρες, ψηφίζουν συνήθως αριστερά, και ιδού το αποτέλεσμα: όχλοι βάρβαρων πλιατσικολόγων να σέρνονται πάνω από ένα άγονο και σάπιο πολιτισμό που ξεψυχάει.
Στις πρόσφατες εκλογές στην Αυστρία το σύστημα γλύτωσε την… καρδιακή προσβολή από το «σοκ της ακροδεξιάς», χάριν της γυναικείας ψήφου..
Τα αποτελέσματα έδειξαν την προτίμηση που έδειξαν οι γυναίκες στον αριστερό υποψήφιο. Αν και θα έπρεπε οι γυναίκες να στηρίζουν «με τα χίλια» υποψηφίους που έχουν αυστηρό πρόγραμμα για τους τριτοκοσμικούς «μετανάστες» και υπόσχονται μεγαλύτερη ασφάλεια, συμβάλουν στην καταστροφή της Ευρώπης και δείχνουν να είναι πιο «ξενόφιλες» από τους άνδρες, προφανώς εξαιτίας του συναισθηματισμού τους και για αυτό υπερεκπροσωπούνται στις τάξεις των φιλανθρωπικών οργανώσεων και ομάδων που βοηθάνε τους «πρόσφυγες» και τα παρόμοια. Το παρακάτω γραφικό δείχνει την κατανομή των ψήφων την ημέρα των εκλογών. Δεν περιλαμβάνει τις κάρτες ψηφοφορίας, που εστάλησαν μέσω ταχυδρομείου (και ελέγχονται για αλλοίωση του αποτελέσματος, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και είναι κρίμα που ο «ακροδεξιός» Χόφερ δεν μιλάει και το έχει αποδεχτεί… Αν ήταν αριστερός στην θέση του τι θα γινόταν;).
Hofer
Στο γραφικό, οι αντρικές ψήφοι εμφανίζονται σε μπλε χρώμα και οι γυναικείοι με κόκκινο. Όσο πιο έντονη είναι η απόχρωση, τόσο νεότερη σε ηλικία η ομάδα ψηφοφόρων. Όπως μπορείτε να δείτε, οι άνδρες προτίμησαν κυρίως τον Hofer,και οι γυναίκες, ιδιαίτερα οι νέες γυναίκες, προτίμησαν τον αριστερό van der Bellen.
Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός που προκύπτει ότι οι εργαζόμενοι άνθρωποι (όπως φαίνεται στην αριστερή στήλη) υποστήριξαν συντριπτικά την πατριωτική ψήφο. Αυτό είναι ένα μοτίβο που βλέπουμε και αλλού στην Ευρώπη, (όπως π.χ. στην Γαλλία), καθώς οι άνθρωποι της εργατικής τάξης έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα αριστερά / σοσιαλιστικά κόμματα τους έχουν εγκαταλείψει και έχουν αγκαλιάσει τις ορδές των τριτοκοσμικών αλλοδαπών.
Η Αμερικανίδα «συντηρητική» και «μη πολιτικά ορθή» αρθογράφος Ann Coulter, είχε «ταράξει τα νερά» (τα «προοδευτικά» λασπόνερα), λέγοντας: «Αν αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου των γυναικών, ποτέ δεν θα έχουμε να ανησυχούμε για άλλον Δημοκρατικό πρόεδρο. Είναι όνειρο και προσωπική μου φαντασίωση που δεν νομίζω να συμβεί». Και συνέχισε στέλνοντας όλους «αδιάβαστους»: «Οι γυναίκες, και ιδιαίτερα οι ανύπαντρες γυναίκες ψηφίζουν τόσο βλακωδώς».
Να δούμε πως (και ποιος) μπορεί να αλλάξει τα μυαλά των γυναικών μας και ιδιαίτερα των νεαρών γυναικών. Σίγουρα δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι, ο εθνικισμός κερδίζει συνεχώς το «ασθενές φύλο» στην Ευρώπη, (ειδικά την ανατολική), αλλά… ο χρόνος κυλάει εις βάρος της επιβίωσης του ευρωπαίου ανθρώπου. Το θέμα είναι σοβαρό. Και αναμφισβήτητα οι άνδρες έχουν το δικό τους (και μεγαλύτερο) βάρος ευθύνης.
Πηγή: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών