Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

Πλήρης διάλυση της Μυτιλήνης. Λαθρομετανάστες σε παράνομες πορείες δημιουργούν απόλυτο χάος στην πόλη...με την ανοχή των κομμουνιστών...

metana3-708
Όλων των ειδών τις ταλαιπωρίες υφίστανται οι κάτοικοι της μαρτυρικής Λέσβου –εξαιρούνται τα κομμούνια!- από την παρουσία των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, η οποία παρουσία είναι πλέον δεδομένο ότι θα είναι ΜΟΝΙΜΗ. Τώρα, εκτός όλων των άλλων, υφίστανται και ταλαιπωρίες ακόμα και στην κυκλοφορία τους στην πόλη της Μυτιλήνης.
Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, περισσότερα από 300 «προσφυγάκια», μαζί με....
«συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» και υπό την καθοδήγηση της αισχρής κουκουεδίας (που καθοδηγείται με τη σειρά της από τους σκοτεινούς κύκλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων…) έκαναν πορεία στο κέντρο της Μυτιλήνης ζητώντας το… άνοιγμα των συνόρων (από ποιους άραγε;).
Οι «διαδηλωτές» συγκεντρώθηκαν αρχικά στην Πλατεία Σαπφούς και στη συνέχεια έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Μυτιλήνης, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη.
Και βέβαια, οι συγκεντρώσεις και πορείες των απρόσκλητων είναι παράνομες, εφόσον το Σύνταγμα της Ελλάδος δίνει το δικαίωμα της συνάθροισης μόνο σε Έλληνες. Αλλά, αυτά είναι ψιλά γράμματα στην Μπανανία Ελλαδιστάν, όπου κουμάντο κάνουν οι κόκκινοι μπράβοι της αμερικανοσιωνιστικής Νέας Τάξης!
(ΥΓ): Αλήθεια, πως πάει ο τουρισμός στην Λέσβο; Γιατί δεν μας ενημερώνει κανείς; Το απαγορεύει κι αυτό η κουτσουμπαρία;

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ Η ΛΕΣΒΟΣ;;;;
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ
    ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών