Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΡΕ; ΣΤΑ… ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ; Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΔΕ ΝΟΓΑΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ» ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

kyriakosmitsotakis-thumb-large-777x437

Γράφει ο Αντίοχος

Βρε τον Κούλη, τον… παιχνιδιάρη και τον… μπιρμπιλομάτη! Άργησε λιγάκι, αλλά το βρήκε το… φάρμακο κατά της «ακροδεξιάς»:
«Στην Αυστρία η ψήφος των ομογενών ανέτρεψε την ακροδεξιά. Στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας λέει όχι στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού».
Τάδε έφη Κούλης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Μόνο που ο....
λεγάμενος δεν ξέρει τι του γίνεται και –ακόμα χειρότερα- μέσα σ’ ολόκληρο κόμμα «εξουσίας», απεδείχθη πως δεν υπάρχει ούτε ένας -από τους παχυλά αμειβόμενους συμβούλους του- που να γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει η «επιστολική» ψήφος, την οποία επικαλείται ατυχώς ο… φιόγκος.
Λοιπόν Κούλη, οι Αυστριακοί «ομογενείς» που ζουν σε ξένες χώρες είναι ελαχιστότατοι, γιατί η Αυστρία δεν είχε την ατυχία να κυβερνιέται από το συνάφι σου και να διώχνει με την πολιτική του τους πολίτες της στο εξωτερικό, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης. Και σίγουρα δεν είναι «ομογενείς» το 14% -κοντά στο 1 εκατομμύριο- των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς της της καταλόγους, που ψήφισαν με «επιστολική» ψήφο. Η «επιστολική» ψήφος –για την οποία έχεις μαύρα μεσάνυχτα- δεν αφορά μόνο τους πολίτες των χωρών της Ευρώπης που ζουν στο εξωτερικό, αλλά και όλους όσους κωλύονται να πάνε στα εκλογικά τμήματα που είναι εγγεγραμμένοι και να ψηφίσουν. Δηλαδή, αναπήρους, ασθενείς και οδοιπόρους, και κυρίως τους ετεροδημότες! Κατάλαβες γουρλομάτη-γκλιν-γκλον;
(ΥΓ): Όσο για την ψήφο των ομογενών, τώρα τη θυμήθηκες; Ο Τσίπρας που κυβερνάει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σου φταίει Κούλη μου; Γιατί άραγε δεν την καθιέρωνε το κόμμα σου, στις εποχές της παντοδυναμίας του;

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών