Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 13, 2016

ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Όχι μία, αλλά δύο φορές ζήτησε ο υπουργός Παππάς να κοπεί η συνέντευξή του με τον δημοσιογράφο Michel Friedman της Deutsche Welle, όταν ο τελευταίος τον στρίμωξε για τα καλά.

Η πρώτη ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής «Conflict Zone», ήταν «αν η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί». Ο Παππάς απέφευγε να απαντήσει επί της ουσίας, ο δημοσιογράφος επέμενε κι έγινε το πρώτο μπαμ!
Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε την περιβόητη δήλωση της κυρά-Τασίας, για τους λαθρομετανάστες που λιάζονται: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή την ερώτηση;». 
Ο πονηρούλης Παππάς απάντησε ότι η λέξη sunbathe...
που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται» για να λάβει την ανταπάντηση του δημοσιογράφου: «Η ίδια η κ. Χριστοδουλοπούλου δεν έχει αρνηθεί τη μετάφραση αυτή».

«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία… Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο» προσπάθησε να συνεχίσει ο Παππάς αλλά ο δημοσιογράφος επέμεινε, προκαλώντας πανικό στον κομμουνιστή υπουργό: «Θεέ μου, τι κάνω εδώ, μπορούμε να κόψουμε;» είπε ψάχνοντας οδό διαφυγής.

Εν τέλει, με τα χίλια ζόρια, η συνέντευξη ολοκληρώθηκε.

Φυσικά, όλο αυτό το ξεβράκωμα δεν θα συνέβαινε ποτέ, αν στην θέση του Friedman ήταν ο Χατζηνικολάου, ο Πρετεντέρης και οι λοιποί αστέρες της δήθεν δημοσιογραφίας, οι οποίοι το μόνο που κάνουν, είναι «συνεντεύξεις»-δημόσιες σχέσεις για λογαριασμό των αφεντικών τους. Αν υπήρχαν πραγματικοί δημοσιογράφοι στην Ελλάδα, ουδείς εκ των πολιτικάντηδων του… συνταγματικού τόξου θα ζύγωνε κανάλι!

1 σχόλιο:

  1. Ο Μισέλ Φρήντμαν είναι Εβραίος πρώην βουλευτής του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος!!!
    Ο παππούς τους Ισραηλίτης από Πολωνία απεστάλη για εργασία στην βιομηχανία του Όσκαρ Σίντλερ,δλδ ανήκει στους εργαζομένους της γνωστής λίστας Σίντλερ.
    Μετά τον πὀλεμο εγκαταστάθηκε στην Παλαιστίνη. Ο γυιός του μετανάστευσε στην Γαλλία, ασχολούμενος με το εμπόριο. Εκεί γενήθηκε και ο Μιχαήλ, εξ ου και το Μισέλ. Ως καλός περιπλανόμενος Ιουδαίος μετανάστευσε στην Γερμανία, που είναι ανοιχτή σε κάθε Εβραίο. Ο Μισέλ μεγάλωσε στην Γερμανία, σπούδασε νομικά,έγινε δικηγόρος, του εδόθησαν εκπομπές στην τηλεόραση και έτσι έγινε διάσημος. Ανεδείχθη σε πρόεδρο του ΚΙΣ Γερμανίας αλλά και πρόεδρος του Εβραϊκού Συνεδρίου Ευρώπης, εξελέγη δε βουλευτής του χριστιανοδημοκρατικού
    κόμματος.
    Όμως κακή τη τύχη του απεκαλύφθη ότι συμμετείχε σε ένα κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών και προαγωγής στην πορνεία νεαρών γυναικών από τα πρώην κράτη του παραπετάσματος. Αναγκάσθηκε να παραιτηθεί απόλα τα αξιώματα του.
    Τώρα τον βλέπουμε να δημοσιογραφεί στο κεντρικό κρατικό ΜΜΕ του γερμανικού κράτους -κλωτσοσκούφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών