Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 13, 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΤΑ: ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ!

ÉäéïêôÞôåò ôáîß Ý÷ïõí áêéíçôïðïéÞóåé ôá ï÷Þìáôá ôïõò óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò, ÄåõôÝñá 18 Éïõëßïõ 2011. Ïé éäéïêôÞôåò ôáîß êÜíïõí 48ùñç áðåñãßá áíôéäñþíôáò óôï Üíïéãìá ôïõ åðáããÝëìáôïò ôïõò ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ
Όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών του ΣΑΤΑ, τόσο εντείνεται ο πόλεμος εναντίον τουΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ, αλλά και στοχοποιούνται τα στελέχη και η επικεφαλής του ψηφοδελτίου του, Φωτεινή Κωτσάκη.
Είναι βέβαιο πως το φθαρμένο  συνδικαλιστικό σύστημα έχει πανικοβληθεί, με αποτέλεσμα να επιδιώκει να χρησιμοποιήσει διάφορους εγκάθετους, ουσιαστικά ανυπόληπτους και ξυπόλητους, οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις με ανυπόστατες κατηγορίες και ανύπαρκτες αποδείξεις, επιδιδόμενοι σε λασπολογία.
Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. τους απαντά πως η Τιμή, η Ηθική και η Αξιοπρέπεια δεν αγοράζονται με χρήματα, ούτε ζυγίζονται με τα κιλά ή τις οκάδες… Ας γνωρίζουν αυτοί που....
εξαπολύουν βόρβορο και λάσπη, πως οι παραπάνω Αξίες εξακολουθούν να υπάρχουν και ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. προσφέρεται να παραδώσει μαθήματα ηθικής δωρεάν, από αυτά τα ιδεολογικά μαθήματα ζωής, που έλαβαν από τις οικογένειές τους η επικεφαλής του και τα στελέχη του, όπως και από τους Ιδεολόγους Εθνικιστές Συναγωνιστές για να τα έχουν στην φαρέτρα της κατάρτισής τους.
Η πρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., όπως και όσοι την στηρίζουν εμπράκτως στον Κοινό Αγώνα, δεν είναι υπόλογοι στους οποιουσδήποτε καιροσκόπους, που εμφανίζονται κατά καιρούς, θεωρώντας πως θα υποσκάψουν την ενότητα τουΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ και θα προσβάλλουν την δημόσια εικόνα του.
Υπόψη, όλων αυτών των συκοφάντων, πως οι…» λεονταρισμοί » πλέον δεν θα είναι ανεκτοί και κάθε δυσφήμηση, θα τίθεται στην διακριτική ευχέρεια του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. να ακολουθήσει την νομική οδό !
Οι Εθνικιστές αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. δεν πτοούνται από τον πόλεμο λάσπης και φίμωσης! Άλλωστε τον ιδιο πόλεμο τόσα χρόνια δέχεται και ο ΛΑΪΚΌΣ ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ! 
Η απάντηση προς όλους αυτούς τους τυχάρπαστους, όπως και στο σαθρό συνδικαλιστικό κατεστημένο, θα δοθεί στις εκλογές του ΣΑΤΑ….
Ο ΛΑΪΚΌΣ ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ ΕΊΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ, ΕΝΩΜΈΝΟΣ, ΙΣΧΥΡΟΣ, ΤΗΝ ΔΡΆΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ (ΚΛΑΔΟΥ) ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝ ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ! 
ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. – Γεώργιος Γκιούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών