Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 08, 2016

Η Χρυσή Αυγή σταμάτησε τη διαδικασία ψήφισης του εθνοκτόνου Μνημονίου....Αντιστάθηκε ακόμη και στην κόκκινη χούντα που επιχείρησε με αστυνομικούς την εκδίωξη εκλεγμένων βουλευτών από την αίθουσα του Κοινοβουλίου...


Κόκκινη χούντα της πλάκας: Αστυνομική εισβολή μέσα στη βουλή! Αποχώρησε το αντισυνταγματικό τόξο, παρέμεινε στην αίθουσα η Χρυσή Αυγή!

Νέα μεγάλη ήττα για το κόμμα του μνημονίου και της προδοσίας σήμερα στη βουλή. Οι καταγγελίες και η δυναμική αντιπολίτευση του Λαϊκού Συνδέσμου ανάγκασε όλα τα συστημικά αποκόμματα να ...
ενωθούν και να παραβιάσουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας.

Ο προεδρεύων από το ΚΚΕ, σε αγαστή συνεργασία με τον Σύριζα, διέταξε για πρώτη φορά στα χρονικά παρέμβαση σύσσωμης της φρουράς της βουλής και εισβολή της αστυνομίας μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου για να αποβάλλει τον βουλευτή Β' Πειραιώς Λαγό Ιωάννη.


Ο βουλευτής μας αρνήθηκε να υπακούσει στις παράνομες εντολές και παρέμεινε στην αίθουσα, τηρώντας τον όρκο που έδωσε να υπερασπίζεται τα δίκαια των Ελλήνων ως εκλεγμένος εκπρόσωπός τους. Η αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε με εντολή της ηγεσίας του Σύριζα ήταν απολύτως αποτυχημένη.

Για πρώτη φορά στα χρονικά κατασταλτικές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν κλοιό γύρω από τους εκπροσώπους ενός ολόκληρου κόμματος. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής σύσσωμη περιφρούρησε την συνταγματική νομιμότητα, παρέμεινε στην αίθουσα και τήρησε την λαϊκή εντολή που έχει λάβει.


Τελικό αποτέλεσμα: η Χρυσή Αυγή παρέμεινε στην αίθουσα της βουλής και το αντισυνταγματικό τόξο αναγκάστηκε να αποχωρήσει ομαδικά. Ο προεδρεύων διέκοψε την συνεδρίαση για την ψήφιση ενός ακόμα επαίσχυντου και αντεθνικού μνημονίου. Λίγο αργότερα ο Βούτσης έκανε πηγαδάκια με δημοσιογράφους ανακοινώνοντας πως "θα επιβληθεί πρόστιμο στον Λαγό για την συμπεριφορά του".
Το προεδρείο αποφάσισε κυρώσεις κατά του βουλευτή μας, αλλά και αυτές είναι απολύτως παράνομες και το Νομικό μας τμήμα ετοιμάζει ήδη την απάντησή του και την καταγγελία όσων παρατυπιών διέπραξαν σήμερα ενωμένοι οι φορείς του μνημονίου και της υποταγής.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

1 σχόλιο:

  1. Κατ’ αρχάς μπράβο στους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου που τίμησαν την ψήφο μου άλλη μια φορά.
    Παρατήρησα ότι το «αντισυνταγματικό τόξο» αντιδρά με τρόπο αυταρχικό όταν πρόκειται για τη Χρυσή Αυγή, ενώ δεν κάνει το ίδιο με άλλα κόμματα.
    Επίσης, θυμήθηκα ότι τα ίδια έκανε και ο Σούλτς στο Ευροκοινοβούλιο με τον Στρατηγό Συναδινό. Προφανώς κάτι κοινό έχουν οι Κομμουνιστές της Ελλάδας με τους μη εκλεγμένους της Ευρώπης: Δεν αντέχουν τη Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών