Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

Καμίνης: "Η Χρυσή Αυγή μπορεί να δικαιωθεί στη Δίκη...Πρέπει να εισπράττει κανονικά τη χρηματοδότησή της γιατί ειναι εκλεγμένη από το λαό"


Καμίνης: «Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή»

Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Καμίνης στην μηνιαία ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Αθήνα 984».

Εκεί τόνισε ότι «όσο εκκρεμεί μια δίκη, αυτό λειτουργεί τρόπον τινά ως τεκμήριο αθωότητας». «Ο δήμος είναι υποχρεωμένος να διαχειρίζεται τη Χρυσή Αυγή, όσο αυτή εντάσσεται στη νομιμότητα και ζητά άδεια. Αυτό είναι σημαντική κατάκτηση. Περιμένουμε να γίνει η δίκη και υπάρχει πάντα το θεωρητικό επιχείρημα να μην κριθεί η Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση. Θα κρινόταν ηθικά αδυνατισμένος ο δήμος εάν δεν δίναμε αυτή την άδεια. Η Χρυσή Αυγή έχει δικαίωμα να μιλά στη Βουλή, έχει γραφεία και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να μην χρηματοδοτείται».

Επειδή οι Εθνικιστές δεν ζουν στη χώρα των λωτοφάγων, να πούμε στον κ. Καμίνη ότι εμείς.....
δεν ξεχνάμε ότι ο ίδιος κατ’ επανάληψη στο παρελθόν, έπαιξε τον ρόλο του Δικαστή, του Εισαγγελέα και του Αστυνομικού κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Απαγόρευε συγκεντρώσεις, παρεμπόδιζε κοινωνικές δράσεις, μιλούσε για «εγκληματική οργάνωση» και άλλα πολλά που δεν έχουμε ξεχάσει.
Τώρα εάν βλέπει και αυτός το αδιέξοδο της πολιτικής δίωξης κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, είναι άλλη ιστορία και την αφήνουμε στην κρίση σας.
Η διαπίστωση ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα δικαιωθεί απέναντι στους σκευωρούς γίνεται ολοένα και συχνότερη ανάμεσα στους κύκλους που αρχικά πανηγύριζαν πρόωρα την «διάλυση» του Εθνικιστικού Κινήματος.
Το σημαντικότερο βεβαίως είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήδη έχει κριθεί στις συνειδήσεις των Ελλήνων.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Το κακό με τους κουμμουνιστές είναι ότι δεν μπορείς να τους πεις ούτε "αεϊ γ@αμήσου" γιατί υπάρχει πιθανότητα να σου κάτσει, και μετά τι κάνεις; Πως τον αποφεύγεις τον ομοφυλόφιλο (π@υστη λαϊκιστί);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών