Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016

H Σαουδική Αραβία που χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές ενίσχυσε την προεκλογική εκστρατεία του Νετανιάχου στο Ισραήλ


H Σαουδική Αραβία που χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές ενίσχυσε την προεκλογική εκστρατεία του Νετανιάχου στο Ισραήλ

Στην ιστοσελίδα μας πολλάκις έχουμε αναφερθεί στις φανερές και κρυφές σχέσεις της σουνιτικής-βαχαμπιστικής Σαουδικής Αραβίας με το ιουδαϊκό κράτος του Ισραήλ.
Οι Σαουδάραβες και οι Ισραηλινοί συνεργάστηκαν και εξακολουθούν να συνεργάζονται στενά για να αποσταθεροποιήσουν την Συρία μέσω των κανιβάλων του Ισλαμικού Κράτους που είναι δημιούργημα του Ριάντ και της Ουάσιγκτον, ενώ μανιωδώς ενισχύουν αιρετικές ισλαμικές αντιθέσεις και εμφυλίους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Χρησιμοποιούν την γνωστή ανά τους αιώνες τακτική του «διαίρει και βασίλευε», η οποία αποσκοπεί στην διατήρηση της εξουσίας της σαουδαραβικής βασιλικής οικογένειας και στην προσπάθεια κυριαρχίας του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή. Ταυτόχρονα και τα δυο κράτη πνέουν τα μένεα εναντίον της σχετικά πρόσφατης συμφωνίας για τα πυρηνικά του Ιράν, διότι απομακρύνεται η....
αφορμή να βομβαρδίσει το Ισραήλ τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Επίσης και οι δυο χώρες μοιράζονται την αγάπη τους για συνομωσίες και επιχειρήσεις «false flag», όπως έγινε με την επίθεση με τα χημικά όπλα στο προάστιο της Δαμασκού.
Προ ολίγων εικοσιτετραώρων ο βουλευτής και πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ αποκάλυψε ότι ο μονάρχης της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπιν Αμπντούλαζιζ χρηματοδότησε την προεκλογική εκστρατεία του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Ο Ισαάκ Χέρτσογκ άντλησε την πληροφορία από τις διαρροές των περίφημων Panama Papers, σύμφωνα με τα οποία τον Μάρτιο του 2015 ο μονάρχης Σαλμάν διαβίβασε 80 εκατομμύρια δολάρια για την ενίσχυση του Νετανιάχου. Η χρηματική ενίσχυση έγινε μέσω ενός τρίτου προσώπου, του συριο-ισπανού Μοχάμεντ Εγιάντ Καγιαλί. Τα χρήματα κατατέθηκαν σε λογαριασμό εταιρίας του Τέντι Σάγκι στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους. Ο Σάγκι είναι ισραηλινός επιχειρηματίας και σύμφωνα με τον βουλευτή και πρόεδρο του Εργατικού Κόμματος Χέρτσογκ είναι αυτός που διαβίβασε το ποσό των 80 εκ.  για την ενίσχυση της πολιτικής καριέρας του Νετανιάχου.  
Η χρηματοδότηση του Νετανιάχου από το δεσποτικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας δεν πρέπει να μας ξενίζει, απλά διότι ο βαχαμπιστής τρομοκράτης του πλανήτη ενισχύει-χρηματοδοτεί τον ιουδαίο τρομοκράτη των Παλαιστινίων. Υπενθυμίζουμε ότι σχεδόν όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις του σημερινού Ισλάμ οπουδήποτε ανά τον κόσμο είναι συνδεδεμένες άμεσα ή έμμεσα με την βαχαμπιστική Σαουδική Αραβία, ο δε Βαχαμπισμός είναι μια άκρως συντηρητική και αντιδραστική αίρεση των σουνιτών μουσουλμάνων που έχει τον έλεγχο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ και σχεδόν όλου του Αφγανιστάν. Είναι επίσης παγγίνως γνωστό ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους χρησιμοποιούν τους βαχαμπιστές τρομοκράτες ως κρυφό στρατό, ως εκπροσώπους τους, εναντίον αυτών που αντιτάσσονται στα  επεκτατικά τους σχέδια για πλήρη κυριαρχία στον πλανήτη. Τούτο γίνεται με διττό σχεδιασμό. Πρώτον χρησιμεύουν οι τρομοκράτες ως άμεση απειλή κατά των αντιπάλων που δεν υποκύπτουν και δεύτερον χρησιμεύουν ως «σκιάχτρα» ή ως δικαιολογία στον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», δηλαδή ως δικαιολογία για εμπλοκή και εισβολή της Δύσης σε χώρες όπως η Λιβύη, το Σουδάν, το Ιράκ και η Συρία. Οι βαχαμπιστές τρομοκράτες που δρουν στην Μέση Ανατολή εξυπηρετούν ταυτόχρονα και τo ισραηλινό σχέδιο Γινόν που προσβλέπει στον κατακερματισμό των κρατών Συρία, Ιράκ, Λίβανος, Αίγυπτος, Υεμένη και  Σουδάν.
Το Ισραήλ έχει λοιπόν πολλά κοινά σημεία επαφής με την Σαουδική Αραβία και τα τελευταία χρόνια οι δυο χώρες συμπορεύονται στην εξωτερική τους πολιτική. Δεν είναι απίθανο στο μέλλον να δημιουργήσουν υπό τη υψηλή εποπτεία του διεθνούς Σιωνισμού μια «συνομοσπονδία» για να διευκολυνθούν στα σιωνιστικο-βαχαμπιστικά  σχέδια τους. Είναι βέβαιο ότι η συνεργασία τους δεν άρχισε με την χρηματοδότηση του Νετανιάχου, όπως είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να υφίσταται και στο μέλλον αφού βαδίζουν σε κοινή γεωστρατηγική ατραπό.
Γ. Λιναρδής

1 σχόλιο:

  1. Καθόλου παραξενο...
    Αφού -και όμως αληθινο!- η βασιλικη οικογένεια Σάουντ είναι ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!!

    Οποια πέτρα κι αν σηκωσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών