Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 10, 2016

Είμαστε τόσο ραγιάδες να το ζήσουμε και αυτό;!Τα λεωφορεία του Λονδίνου θα διαφημίζουν τον... Αλλάχ


Σύντομα και στην Ελλάδα: Τα λεωφορεία του Λονδίνου θα διαφημίζουν τον... Αλλάχ

Δεν πρόλαβε καν να κάνει δηλώσεις ο νέος μουσουλμάνος δήμαρχος Λονδίνου και ήδη άρχισε να αφήνει δείγματα ισλαμικής γραφής και πρόκλησης εναντίον των ιθαγενών πληθυσμών της Γηραιάς Ηπείρου.
Συγκεκριμένα, τα γνωστά διπλά λεωφορεία του Λονδίνου θα φέρουν επιγραφή «Δόξα στον Αλλάχ» κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, είχε απαγορευτεί αντίστοιχη διαφήμιση της αγγλικανικής εκκλησίας, γεγονός που δείχνει το πόσο προσχηματική είναι η δήθεν ανεξιθρησκεία και «ανοχή» της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η όλη ιστορία χρηματοδοτείται από....
την μουσουλμανική ΜΚΟ Islamic Relief, και δεν θα περιοριστεί μόνο στο Λονδίνο αλλά θα επεκταθεί και στο Manchester,στο Birmingham, στο Λέστερ και στο Bradford.
Ποιά είναι η συγκεκριμένη ΜΚΟ;
Islamic Relief Worldwide: Ισλαμιστική οργάνωση «φιλανθρώπων», η οποία εδρεύει στην Αγγλία και κατηγορείται για την χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων, σε σημείο μέχρι και η HSBC της Λίστας Λαγκάρντ προχώρησε σε «πάγωμα» των λογαριασμών της. Δραστηριοποιείται επίσης στην Λέσβο και χρηματοδοτείται από το ελλαδικό προτεκτοράτο.

1 σχόλιο:

  1. To Λονδίνο δεν είναι στην θλιβερή θέση να έχει απλώς μουσουλμάνο δήμαρχο, αλλά έναν Ασιάτη δήμαρχο παρείσακτο στην Αγγλία. Αν ήταν ινδουϊστής , Κινέζος ταοϊστής ή νέγρος «χριστιανός» το ίδιο κακό θα ήταν, όπως και αν εξελέγετο ο Εβραίος Ζακ Γκόλντσμιτ, της γνωστής οικογένειας τραπεζιτών από Φραγκφούρτη.
    Άλλωστε, και ο προηγούμενος δήμαρχος Μπορις Τζόνσον είχε πολυεθνικό υπόβαθρο, αφού είναι δισέγγονος του Τούρκου «φιλελευθέρου» πολιτικού Αλή Κεμάλ, υπουργό της μετασουλτανικής Τουρκίας. Ο παππούς του, Οσμάν Κεμάλ, υιοθέτησε το πατρικό επώνυμο της Αγγλίδας γιαγιάς του Τζόνσον και για όνομα το Γούντφρεϊ, παντρεύτηκε δε μια Εβραία από ΗΠΑ με καταγωγή από Ρωσία, που ήταν φυσικά και η Εβραία γιαγιά του τέως δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών