Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 21, 2016

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ PODEMOS ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ… ΚΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Αν και είχαν λάβει από την μαρξιστική χούντα της Βενεζουέλας την… διεθνιστική βοήθεια που τους αναλογούσε (7 εκατομμύρια ευρώ από το 2003 έως το 2011…), τώρα το… στρίβουν οι Podemos της Ισπανίας. Έτσι, μετά τα τελευταία χαοτικά γεγονότα στην κόκκινη Βενεζουέλα (φτώχεια, πείνα, λεηλασίες, συνεχείς διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, κ.τ.λ.) ο «Ισπανός Τσίπρας» Πάμπλο Ιγκλέσιας καταδίκασε το καθεστώς Μαδούρο: «Πολύ καθαρά, χωρίς καμιά αμφιβολία, δεν δεχόμαστε το να υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι πουθενά —ούτε στη Βενεζουέλα, ούτε οπουδήποτε αλλού. Η κατάσταση σε αυτή τη χώρα, εξ όσων γνωρίζουμε, είναι φρικτή, με τη σύγκρουση ανάμεσα στην εκτελεστική εξουσία και τη νομοθετική εξουσία».

Κι έτσι, οι μόνοι στον κόσμο που δεν καταδικάζουν ούτε φραστικά την κόκκινη χούντα,...
είναι τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους, του… ακομβίωτου στρατάρχη Καμμένου. Ίσως διότι ξέρουν ότι αργά ή γρήγορα σε μια αντίστοιχη με της Βενεζουέλας κατάσταση θα περιέλθει και η Ελλάς και δεν θέλουν να δημιουργήσουν προηγούμενο καταδικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών