Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 17, 2016

ΧΑΡΕΣ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ TABLET ΚΑΙ ΤΑ IPHONE ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΥΡΩ


Έτσι, μετά τις τσάρκες και τις εκδρομούλες σε αρχαιολογικούς χώρους -στις οποίες η πλειοψηφία των απρόσκλητων αδιαφόρησε και έξυνε επιδεικτικά τα απόκρυφα της-, το παχύδερμο που παριστάνει τον υπουργό Παιδείας αποφάσισε την εγγραφή τους από τον Σεπτέμβριο στα σχολεία, με ό, τι συνεπάγεται αυτό.

Ποιος είναι, όμως, ο βαθύτερος και ύπουλος στόχος των ξεφτιλισμένων δούλων της Νέας Τάξης που συμμετέχουν στην ελληνόφωνη κυβέρνηση-έκτρωμα;

Κατ’ αρχάς, η πληθυσμιακή αλλοίωση και η μετατροπή της Ελλάδας...
σ’ ένα πολυεθνικό μωσαϊκό, υποτελές στους υπερατλαντικούς αφέντες και τους περιούσιους πάτρωνες τους.

Σύμφωνα με τον περιβόητο νόμο περί ιθαγένειας, ο οποίος ψηφίστηκε από όλες τις συμμορίες του συνταγματικού τόξου, με την ολιγόχρονη φοίτηση τους σε ελληνικά σχολεία, οι αλλοδαποί μαθητές αποκτούν την Ελληνική Ιθαγένεια.

Κατά δεύτερο λόγο, η μέσω των παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών μαθητών και των οικογενειών τους, παραμονή των δοσίλογων του $ύριζα για πολλά χρόνια στην εξουσία. Η δημιουργία εκατοντάδων χιλιάδων πειθήνιων πρόθυμων ψηφοφόρων εξ ανατολών, θα εξασφαλίζει άνετες εκλογικές νίκες στα αμερικανοκομμούνια του $ύριζα.

Τελικός τους στόχος, η πλήρης αντικατάσταση των γηγενών με πρόθυμους τριτοκοσμικούς εισβολείς, και η μετατροπή της Ελλάδας σε ισλαμικό προτεκτοράτο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, τόσο μίσος, τόσες συκοφαντίες και τόσες στημένες διώξεις κατά της μοναδικής φωνής Αντίστασης, της μοναδικής φωνής που τολμά να αποκαλύπτει μέσα στο άντρο της διαφθοράς και της ακολασίας (κοινοβούλιο) τα εγκλήματα και τις προσχεδιασμένες προδοσίες τους, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Γι’ αυτό και η Χρυσή Αυγή, δεν θα σταματήσει να ξεσκεπάζει τους προδότες, τους δοσίλογους, τους χαφιέδες και τους σπιούνους μέσα στην ίδια τους τη γιάφκα (κοινοβούλιο).

Έως ότου ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και τα μισθαρνά αυτά υποκείμενα, λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους στον Ελληνικό Λαό.

Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών