Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2016

ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: 32ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ 44ΧΡΟΝΟ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ ΣΕ HOT SPOT ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Εξιχνιάστηκε το αιματηρό επεισόδιο που είχε γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου σε hot spot του Κιλκίς, με θύμα έναν 44χρονο Πακιστανό. Ο Πακιστανός, αρχικά ξυλοκοπήθηκε από τρεις αλλοδαπούς και μετά ένας εξ’ αυτών τον πυροβόλησε στο πόδι τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Το θύμα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Ως δράστης του πυροβολισμού, ταυτοποιήθηκε ένας 32χρονος ομοεθνής με το θύμα. Ο δράστης αναζητήθηκε από αστυνομικούς, αλλά δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του – προφανώς πήγε...
σε άλλο hot spot… Ομοίως, αναζητούνται και οι –επίσης Πακιστανοί- συνεργοί του. Τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Το θύμα την αποδίδει σε προσωπικές διαφορές που έχει με τον ομοεθνή του.

Σε κάθε περίπτωση, να τον χαίρονται τον δράστη οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

1 σχόλιο:

  1. O όρος «ομοεθνής» για Πακιστανούς δεν μπορεί να ισχύει διότι αυτό το κράτος δημιουργήθηκε από τους Άγγλους το 1948 για να στεγάσει τους μουσουλμάνους της ινδικής υποηπείρου ασχέτως φυλής. Ινδουϊστές και Σιχ από το σημερινό Πακιστάν έφυγαν ανατολικά και μουσουλμάνοι από την σημερινή Ινδία μετοίκισαν στο Πακιστάν.
    Στο νοτιοανατολικό Πακιστάν η φυλή των Σίντι με πρωτεύουσα το Καράτσι επιδιώκει να αποσχιστεί και να δημιουργήσει δικό της κράτος. Αποσχιστικές τάσεις κυριαχούν και στο Βαλουχιστάν, που καταλαμβάνει το νοτιδυτικό Πακιστάν.
    Η μεγαλύτερη φυλή του Πακιστάν αντιπροσωπεύεται από τους Παστούν, που κατοικούν στις κεντρικοδυτικές περιοχές, στο Ουαζιριστάν με πιο γνωστή πόλη το Πεσσαβάρ. Αυτοί είναι οι γνωστοί μας Αφγανοί, οι οποίοι κατοικούν κατά πλειοψηφίαν στα όρια του Πακιστάν ( 33εκ.)παρά στο Αφγανιστάν. Ευρίσκονται σε συνεχή διαμάχη με τους Παντζαμπί,τους κυριάρχους στο Πακιστάν και κατόχους της πολιτικής εξουσίας στο Ισλαμαμπάντ.
    Όταν ακούμε περί συγκρούσεων μεταξύ Πακιστανών ο νούς μας πρέπει να τρέχει στις φυλετικέ ς διαμάχες εντελώς συνηθισμένες στην περιοχή, αφού κάθε φυλή αγωνίζεται για τα δικά της συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών