Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ NEWSIT.GR

newsit_propaganda (1)
Γράφει ο Αντίοχος 

Αναφερθήκαμε χθες στην αισχρή «είδηση» που σέρβιραν οι περισσότεροι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» (όπως τους αποκαλούν τα συντρόφια τους…), για το δέμα-βόμβα σε δικαστικό, υπονοώντας ότι το έστειλαν… χρυσαυγίτες.

Η εν λόγω «είδηση» (την οποία «διέρρευσαν» επίορκοι αστυνομικοί των λεγόμενων «ειδικών» υπηρεσιών…) δημοσιεύτηκε πρώτα στο newsit.gr (του Ευαγγελάτου) και εν συνεχεία έκανε τον γύρο των υπολοίπων «πρόθυμων» καθεστωτικών ΜΜΕ. Ιδού πως την παρουσίασε το newsit την Πέμπτη το απόγευμα:
«Έκτακτη επικαιρότητα – Έστειλαν δέμα θανάτου με....
ναυτικές φωτοβολίδες στη δικαστικό που «κάθισε» στο σκαμνί τη Χρυσή Αυγή – Θα καιγόταν ζωντανή εάν το άνοιγε.
Κυριολεκτικά άγιο είχε η γνωστή από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, πρόεδρος Εφετών, η οποία έλαβε σήμερα στο γραφείο της στο Εφετείο ένα δέμα με παραλήπτη την ίδια…».
Ιδού τώρα και η ξεφτίλα των πρωτοπόρων της παραπληροφόρησης, μία μέρα αργότερα:
«Οι νέοι «Πυρήνες» πίσω από τη βόμβα στην Εφέτη – Οι συνεργασία με τους ποινικούς και οι οδηγίες μέσα από τη φυλακή
Τη νέα γενιά της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς «βλέπει» η Αντιτρομοκρατική πίσω από την αποστολή του τρομο-δέματος στην πρόεδρο Εφετών. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, εκτιμούν πως οι οδηγίες στον κατασκευαστή της βόμβας είχαν δοθεί μέσα από τη φυλακή! Η πρώτη εκτίμηση της Αντιτρομοκρατικής είναι πως πίσω από την επίθεση βρίσκονται ασύλληπτα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και αυτό ακριβώς είναι που προκαλεί ανησυχία, καθώς μέχρι τώρα η υπηρεσία θεωρούσε πως είχε καταφέρει να ελέγξει το συγκεκριμένο χώρο, μετά το μπαράζ συλλήψεων του τελευταίου διαστήματος… Η δικαστική λειτουργός ήταν πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών που ουσιαστικά παρέπεμψε τη Χρυσή Αυγή σε δίκη, αλλά είχε ασχοληθεί περιφερειακά με υποθέσεις τρομοκρατίας, όπως η αποφυλάκιση συγγενών των κρατουμένων για τους Πυρήνες της Φωτιάς, αλλά και υποθέσεις της λεγόμενης Greek Mafia».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών