Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2016

Πάνος Καμμένος: Πουλάω όσο όσο την περιουσία των Ένοπλων Δυνάμεων για 99 χρόνια!

Στην φωτογραφία εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, με συμβολικό μπλουζάκι «Η Ελλάδα δεν πωλείται» μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο ίδιος άνθρωπος μόλις χθες παρουσίασε το πλάνο του για την εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Συγκεκριμένα, σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών τόνισε ότι η «αξιοποίηση αυτής της περιουσίας, θα πραγματοποιηθεί με την παραχώρησή της...
στους ενδιαφερόμενους επενδυτές από 50 μέχρι 99 έτη, με ετήσιο τίμημα 5%», εντάσσοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις στο πρόγραμμα ξεπουλήματος της χώρας.

Βεβαίως, ουδεμία έκπληξη προκαλεί η κωλοτούμπα του εν λόγω ελικοπτεράτου υπουργού, αφού – θυμίζουμε – ο ίδιος στο παρελθόν είχε απειλήσει με αποχώρηση από την πολιτική σε περίπτωση που έρθει ένα ακόμα μνημόνιο. Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, με ένα ακόμα παράδειγμα ότι ο εν λόγω πολιτικάντης θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει καβάλα στο ελικόπτερο.



Αλήθεια, όμως, τι πρόκειται να ξεπουλήσει ο Πάνος, αφού η ακίνητη περιουσία των Ένοπλων Δυνάμεων έχει μετατραπεί σε Hot Spot, ενώ το έμψυχο δυναμικό έχει μετατραπεί σε υπηρέτριες των λαθρομεταναστών; Ενδοκυβερνητικοί τριγμοί εν όψει, Πανούλη! Θα σε πάρει στο κυνήγι η κυρά Τασία!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών