Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Νέο φιάσκο της ΝΔ: Σε άδεια αίθουσα η εκδήλωσή της στην Πάτρα

Μετά το φιάσκο της Θεσσαλονίκης ήρθε η σειρά της Αχαΐας, για να δείξει την τραγική εσωκομματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΝΔ.

Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ, με ομιλητή μάλιστα τον πρωτοκλασάτο βουλευτή Νίκο Δένδια, εμφανίστηκαν μόλις 70 άτομα από τα 450 μέλη που συνολικά αριθμεί.
Το γεγονός της άδειας αίθουσας προκάλεσε...
έντονη δυσφορία στα κεντρικά της ΝΔ και εκφράζεται θυμός και οργή για την διοργάνωση μια εκδήλωσης  με παταγώδη αποτυχία, η οποία εξέθεσε το κόμμα και την εικόνα του προς τα έξω.

Το γεγονός, επίσης, ότι κανείς από τους διοργανωτές δεν είχε φροντίσει να υπάρχει στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη πυροδότησε ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις.

Το αν η γκρίνια αυτή θα αφορά και τον ίδιο τον Δένδια, για την τραγική εικόνα της ίδιας αίθουσας, θα φανεί σχετικά σύντομα. Π.χ. μην ξαφνιαστείτε αν δείτε αλλαγή κοινοβουλευτικού στη ΝΔ. Όπως και να έχει, όμως, η ουσία παραμένει η ίδια.

Η ΝΔ μπορεί να επιθυμεί να επανέλθει στην εξουσία, αλλά η κατάστασή της σε επίπεδο βάσης είναι απολύτως τραγική, καθώς δεν μπορεί να συσπειρώσει - έστω και στοιχειωδώς -  τα ελάχιστα εναπομείναντα μέλη της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών