Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Κατέλης του ΣΥΡΙΖΑ (Φίλης): ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!

filis_thriskia

Τελικά, ο άθεος κομμουνιστής, ντρούλης-χοντρούλης Φίλης, το πέταξε από πάνω του το «μπαλάκι» της προσευχής στα σχολεία και των παρελάσεων κατά τις εθνικές επετείους! Σε ακόμα πιο σίγουρα χέρια! Σ’ αυτά των μαρξιστών ινστρουχτόρων που παριστάνουν τους δασκάλους και τους καθηγητές των παιδιών μας!
Έτσι, μετά τις δηλώσεις του σε σχολείο της Κορίνθου, πως δεν είναι δα και αμαρτία να μην γίνεται πρωινή προσευχή στα σχολεία, το γύρισε ελαφρώς μιλώντας στον κομματικό ραδιοσταθμό των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ:
«Θέματα όπως η προσευχή πριν το μάθημα, αλλά και οι...
παρελάσεις στις εθνικές επετείους, θα αποφασίζονται από την κάθε σχολική κοινότητα, όπως τον Σύλλογο Διδασκόντων και τους Διευθυντές και δεν θα υπάρχει κεντρικά εκπορευόμενη γραμμή. Πρέπει επιτέλους να δοθεί η εμπιστοσύνη στους εκπαιδευτικούς να αποφασίζουν, είναι μία προσέγγιση που αφορά συνολικά τη λειτουργία του σχολείου. Σήμερα είναι πολύ συγκεντρωτική, πρέπει να εμπιστευτούμε τους εκπαιδευτικούς. Εάν στο ένα σχολείο γίνεται προσευχή και στο άλλο δεν γίνεται ποιο είναι το πρόβλημα;».
Για τις παρελάσεις, ο ντρούλης-χοντρούλης είπε πως δεν ξέρει «τι προσφέρει ο στρατιωτικός σχηματισμός της παρέλασης και πρότεινε κάτι… διαφορετικό: «στη θέση της παρέλασης θα ήταν πολύ ωραία μια εκδήλωση στην πλατεία με παραδοσιακούς χορούς, και θεατρικά δρώμενα».
Και βέβαια, τις αποφάσεις που θα παίρνει επί τους θέματος το μαρξιστικό-λενινιστικό-σταλινικό καθηγηταριό, που λυμαίνεται τα σχολεία, μπορούμε εύκολα να τις φανταστούμε…
(ΥΓ): Αλήθεια ωρέ λεβέντη μας τσολιά, υπουργοπάνε Καμμένε, τι γίνεται με τις «κόκκινες γραμμές» σου; Δεν περιλαμβάνουν την προσευχή και τις παρελάσεις; Τι περιλαμβάνουν άραγε, ωρέ υπέρ-πατριώτη; Μόνο τα εξοπλιστικά προγράμματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών