Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016

Η δήθεν «αντισυστημική αριστερά» και η Χρυσή Αυγή


Η δήθεν «αντισυστημική αριστερά» και η Χρυσή Αυγή

Χρόνια τώρα (για να μην πούμε δεκαετίες) η μαρξιστική αριστερά καπηλευόταν τις έννοιες τόσο της Εθνικής Ανεξαρτησίας όσο και της Αντίστασης στα ξένα συμφέροντα, έχοντας ένα (ψευδές) αντισυστημικό περιεχόμενο στον καταγγελτικό λόγο της. Πάντοτε, φυσικά, εκ του ασφαλούς.
Χρειάστηκε να έρθει στην εξουσία η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να δούμε όχι απλώς να συναγωνίζεται επάξια την φιλελεύθερη δεξιά και την σοσιαλδημοκρατία σε ξενοδουλεία και ενδοτικότητα, αλλά και να τις ξεπερνά κατά πολύ.
Αυτούς τους περίπου 17 μήνες διακυβέρνησης της Χώρας από το......
πολιτικό τσίρκο του Τσίπρα είδαν πολλά τα μάτια μας, ας σταθούμε όμως στις διαπιστώσεις των τελευταίων ημερών, καθώς αντιληφθήκαμε για ακόμη μια φορά τι σημαίνει κυβέρνηση μπανανίας σε μια αποικιακή χώρα.
Οι συριζοανελαίοι ψήφιζαν διατάξεις με τα πολυνομοσχέδια και μετά υποχρεωνόντουσαν από τα αφεντικά τους στο εξωτερικό να τις πάρουν πίσω γιατί δεν είχαν περάσει από τον δεύτερο έλεγχο της Τρόικα!
Κατέθεταν νυχτιάτικα τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια, οι οποίες όλες μαζί συνέθεταν ένα ακόμη πολυνομοσχέδιο, και τις ψήφιζαν με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε λίγες ώρες. Ούτε αυτό, όμως, ήταν αρκετό, καθώς υποχρεώθηκαν να κόψουν συντάξεις, ακόμα και με υπουργικές αποφάσεις για τις οποίες δεν υπάρχει πρόβλεψη νόμου!
Υποχρεώθηκαν να υπογράψουν Μνημόνιο για την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, ώστε οι παραπέρα διαδικασίες μέχρι την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης να μπουν στον αυτόματο πιλότο. Είναι αντιληπτό, λοιπόν, ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  κατόρθωσε το ακατόρθωτο: να ξεπεράσει, δηλαδή, σε δουλικότητα κάθε προηγούμενη μνημονιακή  κυβέρνηση. Μαζί με τον κύκλο του πολιτικού δοσιλογισμού, του συνεχούς σαλταδορισμού, των πιο αισχρών κάλπικων υποσχέσεων, των φρούδων ελπίδων που εκφράζει η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κλείνει και ο κύκλος της μαρξιστικής αριστεράς γενικότερα. Τα ψέματα περί «αντισυστημικής  αριστεράς» τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα.
Το αμόλυντο, γνήσιο και σφριγηλό σημείο αναφοράς των Αρχών και των Αξιών του Ελληνικού Λαού σε Ιδεολογικό και Πολιτικό επίπεδο οφείλει και πρέπει να είναι ο Λαϊκός  Εθνικισμός και η πολιτική του έκφραση σε κομματικό επίπεδο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών