Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016

Η ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ, ΤΑ «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ» HOT SPOTS ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Μέχρι πρότινος, οι ενσυνείδητοι υπάλληλοι του Σόρος και της CIA κουκουέδες (και μη λογαριάζετε τα «φονιάδες των λαών αμερικάνοι» και τα τοιαύτα, αυτά είναι για… ξεκάρφωμα), έλεγαν welcome στην Ελλάδα στα «προσφυγάκια», προσθέτοντας «μέχρι να αναχωρήσουν για τους τόπους τελικού προορισμού τους» – εννοώντας ότι δεν τρέχει τίποτα, διερχόμενοι είναι οι άνθρωποι από δω και θα πάνε αλλού να δημιουργήσουν προβλήματα.

Τα δύσκολα ήρθαν για την αμερικανο-κουκουεδία (και τους υπόλοιπους «αλληλέγγυους» της CIA) μετά το κλείσιμο των συνόρων και την δημιουργία των hot spots. Ωστόσο, κι αυτή τη φορά βρήκαν τη λύση:...
χαρακτηρίζουν τα hot spots… «προσωρινά».

Έτσι, με αφορμή την μετεγκατάσταση «προσφύγων» από τον καταυλισμό του Κουτσόχερου στο στρατόπεδο Ζιώγα του Κυψελοχωρίου και την αντίδραση των κατοίκων, οι αμερικανοκίνητοι κουκουέδες εξέδωσαν ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας την μετεγκατάσταση… «προσωρινή», διακηρύσσοντας ότι «Οι Έλληνες δεν έχουν να φοβούνται απ’ τους πρόσφυγες. Έχουν να φοβούνται απ’ τη Χρυσή Αυγή…».

Τώρα βεβαίως είμαστε ακόμα στην αρχή της λειτουργίας των hot spots, κι έτσι οι αμερικανόδουλοι κουκουέδες μπορούν ακόμα να κοροϊδεύουν κάποιους ανθρώπους. Αλλά, όσο θα περνάει ο χρόνος και τα hot spots αντί να λιγοστεύουν θα αυξάνονται, θα αποκαλύπτεται περίτρανα η απάτη τους με τα… «προσωρινά» hot spots. Κι όταν πια θ’ αρχίσουν οι κλοπές, οι ληστείες και οι βιασμοί, τότε τα κομμούνια θα κρύβονται για να γλιτώσουν από την λαϊκή οργή! Μέχρι τότε, αφήστε τους να εκτίθενται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών