Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016

Έχει πάτο βαρέλι...;!“Γυμνή ποδηλατοδρομία” και “ομοφυλοφιλική περηφάνεια” σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα



Σε μια χώρα που έχει την δυστυχία να διοικείται από την συγκυβέρνηση τσίρκο Σύριζα - Ανέλ και σε δυο ιστορικές πόλεις που έχουν στην διοίκηση των δήμων τους τον Καμίνη και τον Μπουτάρη δεν μπορείς να....
έχεις διαφορετικές προσδοκίες.
Αίσχη σε δημόσια θέα: “Γυμνή ποδηλατοδρομία” και “ομοφυλοφιλική περηφάνεια” σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Σε μια πορεία σήψης και παρακμής της ελληνικής κοινωνίας, όταν η ανωμαλία βαφτίζεται διαφορετικότητα, η..... αποδόμηση πρόοδος και η αριστεία... αρνητικό πρότυπο, είναι επόμενο να επέρχεται η πλήρης ισοπέδωση θεσμών, ηθών, παραδόσεων και αξιών.

Φαντάζει πια μακρινή πολυτέλεια και όραμα να προβάλλονται σήμερα στην κοινωνία τα πρότυπα της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας. Αυτά είναι αναχρονιστικά...
Στην Ελλάδα των Σύριζα - Ανέλ, αλλά και για να μην αδικούμε τους νεοφιλελεύθερους προοδευτικούς προκατόχους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, η χυδαιότητα και η ανωμαλία είναι το σύγχρονο πρότυπο ζωής.
Στην ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης, λοιπόν για 9η (!) συνεχόμενη φορά παρακμιακοί τύποι από όλον τον κόσμο συγκεντρώθηκαν για να αποκαλύψουν την ασχήμια τους - και όχι τα κάλλη τους-  με την "γυμνή ποδηλατοδρομία". Με αισχρά συνθήματα που προσβάλλουν την προσωπικότητα η κακογουστιά και τα αίσχη ξεχύθηκαν για ακόμη μια φορά στους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Το ερχόμενο Σάββατο από την άλλη στην Αθήνα θα έχουμε την... χαρά να φιλοξενήσουμε το φεστιβάλ "ανωμαλίας και περηφάνειας", μια εκδήλωση για... όλη την ελληνική οικογένεια, όπως λένε.
Και γιατί να μην είναι περήφανοι, αφού ο Δήμος Αθηναίων από την μια τους χορηγεί και η συγκυβέρνηση από την άλλη θεσμοθετεί το ανώμαλο σύμφωνο συμβίωσης. Δεν είναι αυτά τα πρότυπα που ονειρευόμαστε για τις μελλοντικές γενιές!
O tempora, o mores...  

2 σχόλια:

  1. Επειδή η φωτό με το Τρεμόπουλο δεν βοηθάει, ξέρει κανείς εάν καβαλίκεψε το ποδήλατο του με σέλα ή χωρίς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προτυπα στα παιδια μας τα δινουμε εμεις οι γονεις τους.Οσο οι ψευτοκουλτουριαραιοι διεθνιστες ξεβρακωνονται τοσο δυναμωνει η φλογα του Εθνικισμου μεχρι που θα τους καψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών