Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016

Η “Εφημερίδα των Συντακτών” που συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή αγιοποιεί τρομοκράτες


Η “Εφημερίδα των Συντακτών” που συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή αγιοποιεί τρομοκράτες

Το θράσος της φυλλάδας “Εφημερίδα των Συντακτών” είναι γνωστό ανά το πανελλήνιο. Ο έντυπος αυτός βόθρος, ο οποίος υπερηφανεύεται ότι φιλοξενεί όλες τις απόψεις εκτός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όντως δεν έχει κανένα όριο στην προβολή θέσεων, ακόμη κι αν αυτές αφορούν καταδικασμένους για τρομοκρατία.

Έτσι, λοιπόν, στο φύλλο της Δευτέρας υπάρχει ολοσέλιδη (!) αναφορά στο... πολιτικό μυθιστόρημα που έγραψε ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας” Κώστας Γουρνάς, χωρίς την παραμικρή αρνητική αναφορά στα πεπραγμένα του συνοδοιπόρου στην ένοπλη συμμορία του Μαζιώτη. Την “επιμέλεια”, μάλιστα, της βιβλιοπαρουσίασης την κάνει ο Τάσος Τσακίρογλου, ένας τύπος ο οποίος στο παρελθόν ενοχλούνταν επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανέλυε γιατί οι αριστεριστές είναι υπηρέτες του συστήματος και θεωρούσε ότι “στοχοποιούνταν”(!) κάποιος ανεπάγγελτος αριστεριστής “ακτιβιστής”, ακριβώς γιατί εκφράζαμε αυτή την απορία μας, το αν και πού εργάζεται και πώς, τέλος πάντων, τα βγάζει πέρα οικονομικά.
Τόσο ο ίδιος όσο και η φυλλάδα που...
φιλοξενεί και πληρώνει  τον παρουσιαστή ενός τρομοκράτη, υπό το πρόσχημα του “συγγραφέα”, έχουν δείξει πόσο πραγματικά πιστεύουν στον πλουραλισμό των απόψεων, τον ελεύθερο διάλογο και την διακίνηση των ιδεών, με το να μη δίνουν ποτέ το δικαίωμα έκφρασης της θέσης της στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ακόμα και στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο τι είπε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Κοινοβούλιο.
Αντιθέτως, κάθε περιθωριακή και παρακμιακή γκρούπα, η οποία είναι χαμένη στις ψευδαισθήσεις του απατηλού της κόσμου, έχει βήμα για να δημοσιοποιήσει τις ανεδαφικές ανοησίες της. Ακόμη και οι τρομοκράτες σαν τον Γουρνά, τον Μαζιώτη, τον Ρωμανό, τον Τσάκαλο. Ποιος ξεχνάει, άραγε, τις απίστευτες ατάκες, όπως “νεαρός κρατούμενος” (αναφορά σε 38χρονο τρομοκράτη) και “μωρά στο εδώλιο”(αναφορά σε ενήλικους τρομοκράτες κοντά στα 25 έτη), με τις οποίες γέλασε (αλλά και αηδίασε) το πανελλήνιο;
Η παρουσίαση- αγιογραφία (σχεδόν) του αδίστακτου τρομοκράτη Γουρνά είναι ένα ακόμη κερασάκι στην άνοστη τούρτα της επιλεκτικής ενημέρωσης και προβολής απόψεων που επιχειρεί η εν λόγω φυλλάδα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών