Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016

Γιατί τέτοιο άγχος των Εβραίων για τη φυγή της Βρετανίας από την Ε.Ε.;

brexit

Η γενναία απόφαση του βρετανικού λαού για Brexit και οι γενικότερες τάσεις… φυγής των διαφόρων χωρών, δεν τρομάζουν μόνο τους γραφειοκράτες των Βρυξελών, αλλά και τους σιωνιστές.
Έτσι, το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων των Εβραίων της Βρετανίας (The Board of Deputies of British Jews – BOD) σημειώνει σε ανακοίνωσή του τα ακόλουθα:
«Το Συμβούλιο των Βρετανών Αντιπροσώπων (BOD), παρόλο που δεν πήρε θέση στο δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή ή μη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει μια μακρά ιστορία δέσμευσης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Η αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα μεταβάλλει αναμφισβήτητα και τη φύση της σχέσης του οργανισμού μας με την Ένωση. Θα συνεχίσουμε ωστόσο να....
εργαζόμαστε με συναδέλφους και οργανισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος υπεράσπισης των διεθνών θεμάτων που αφορούν  τους Εβραίους. Θα διατηρήσουμε βεβαίως και τους ισχυρότατους δεσμούς φιλίας και υποστήριξης με τις εβραϊκές κοινότητες ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ο δε πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου (EJC)  Μοσέ Κάντορ, φάνηκε πιο φοβισμένος για το φαινόμενο του ντόμινο: «Ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα λειτουργήσει ως κινητήρια δύναμη για την άνοδο  των υπερεθνικιστών και των εξτρεμιστών στην ευρωπαϊκή ήπειρο και καλούμε τους Ευρωπαίους ηγέτες να μην επιτρέψουν στα εξτερεμιστικά κόμματα να χρησιμοποιήσουν τις παρούσες εξελίξεις για περαιτέρω διαχωρισμό, μίσος και ρατσισμό».

Γιατί οι σιωνιστές φοβούνται για το μέλλον της Ε.Ε.; Διότι, την ελέγχουν απολύτως!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών