Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

Η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του Φίλη για την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων


Η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του Φίλη για την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς αποχώρησε από την επιτροπή δεοντολογίας της βουλής, διαμαρτυρόμενος για ακόμα μία απαράδεκτη άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη 
Από το πρωί αναπαράγεται από τα ΜΜΕ ένα αήθες ψεύδος εναντίον της Χρυσής Αυγής σχετικά με την συζήτηση για την άρση της ασυλίας του Νίκου Φίλη για την επαίσχυντη άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Σύσσωμος ο καθεστωτικός τύπος αναφέρει ότι στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής δεοντολογίας, η απόφαση για....
εισήγηση στην ολομέλεια περί μη άρσης ασυλίας ήταν δήθεν «ομόφωνη», υπονοώντας ότι η Χρυσή Αυγή συνηγόρησε στην πράξη της επιτροπής.
Μόνη φωτεινή εξαίρεση στη δημοσιογραφική αλητεία, η οποία δεν είναι πρωτοφανής, αλλά συνήθης, η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία είχε το σθένος να αναφέρει τα γεγονότα όπως πραγματικά είχαν. Αναπαράγουμε το σχόλιο της εφημερίδας:
«Τη ΜΗ άρση της ασυλίας του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τις δηλώσεις του περί (μη) Γενοκτονίας Ποντίων θα εισηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η Επιτροπή Δεοντολογίας. Πλην της Χρυσής Αυγής, της οποίας ο εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς απουσίαζε, οι υπόλοιποι ψήφισαν η εισήγηση της επιτροπής να είναι αρνητική. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ν.Δ. Κώστα Τασούλα, «ο κ. Φίλης έκανε ένα πολιτικό ατόπημα, αλλά όχι ποινικό αδίκημα».
Αξίζει να σημειωθεί πως η επαίσχυντη δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ απουσιάζει «μυστηριωδώς» από το σύνολο των καθεστωτικών ρεπορτάζ και εμφανίζεται (πάλι με σθένος) μόνο στο ρεπορτάζ της εφημερίδος «Δημοκρατία». Γιατί, άραγε, απουσιάζει (για πρώτη φορά) η «γνώμη» της Νέας Δημοκρατίας; Προφανώς για να μην αντιληφθούν οι Πόντιοι το τι εστί Νέα Δημοκρατία, της οποίας η άποψη ουσιαστικά ταυτίζεται με αυτή του ΚΚΕ και όλων των υπολοίπων εχθρών του Ελληνισμού.
Η Χρυσή Αυγή δηλώνει για μία ακόμα φορά ότι ο Φίλης παρέβη κατάφωρα τον νόμο και ακόμα χειρότερα καταπάτησε με τις δηλώσεις του την ίδια την Ιστορική Μνήμη των Ελλήνων που είναι, για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, ακόμα σημαντικότερο από την όποια εφήμερη νομοθεσία.
Συνεπώς, ας μην... προτρέχουν οι δημοσιογραφίσκοι του καθεστώτος. Το ζήτημα θα τεθεί ενώπιον της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου και εκεί η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας για το έγκλημα του Φίλη κατά του Ελληνικού Λαού.
Διαβάστε επίσης: Μήνυση κατά Φίλη με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο από τους ποντιακής καταγωγής βουλευτές της Χρυσής Αυγής - Βίντεο από Άρειο Πάγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών